FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

VIITORUL // VIDEO Gică Hagi, încă o conferință-manifest: „Eu nu vreau să trăiesc ca voi! Reflectați la asta. Aruncați răul la gunoi!”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2019 09:13

Viitorul a câștigat greu meciul cu FC Voluntari, 2-1, ultimul din etapa a 20-a, grație unui gol marcat în minutul 88 de atacantul Louis Munteanu.  

După meci, într-o conferință de presă de 27 de minute!, Gică Hagi a taxat mediul în care crește tânărul fotbalist din România.

„Pe jucători trebuie să-i criticăm, să-i punem cu picioarele pe pământ. Dar să-i susținem, să fim lângă ei. Singura problemă a fotbalistului român e mediul în care trăiește. Nu e un mediu ca în anii '80 sau '90, când se juca fotbal și în care scoți în evidență valorile. 

Acum totul e negru, negativ. Și jucătorul trăiește într-un mediu negativ. Nu vă întrebați ce fac băieții tineri când nu sunt la stadion? La stadion stau 2 ore. Mediul înseamnă mentalitate! Și mentalitatea nu se construiește cu lucruri negative și cu „Nu se poate!”. Trebuie să schimbăm modul de gândire, trebuie să promovăm oamenii care au făcut ceva! Nu mai promovați răul! 

În viață sunt două lucruri, binele și răul. Da și nu. Eu zic «Se poate». Nu vreau să trăiesc ca voi, cu «Nu se poate» sau «Nu mai suntem». Reflectați la asta! Scoateți în față binele, oamenii care fac performanță! Aruncați răul la gunoi! 

Mereu există ceva bun! La fotbal sunt două lucruri mereu. Eu raportez totul la doi. Există bine și rău, stânga și dreapta, înainte și în față, subiectul și predicatul. Ca să compui, trebuie să știi alea”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.  

Gică Hagi: „Sunt supărat că nu am fost invitat la tragere”

Gică Hagi a comentat și faptul că Federația Română de Fotbal nu l-a invitat la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, care a avut la Romexpo, pe 30 noiembrie.

„Sunt supărat din cauza invitației. Nimeni nu trebuie să mă iubească, nu trebuie să-mi dea nimic. E o chestie doar de invitație. Nu vreau să vorbesc de cei care au fost la Romexpo. Vă zic doar atât. Eu am jucat la Madrid și la Barcelona. Nu știu câți vor mai face asta. Sper să mai apuc să văd un român în primii 100 jucători din istorie. Asta nu va putea să-mi șteargă nimeni. 

Acum sunt la copii. Sunt cu munca mea. Eu îmi văd de drumul meu. Nu bat la nimeni la ușă, îmi văd de drumul meu. Voi construi fotbaliști”, a adăugat Hagi.

Citește și:

Gică Hagi, nervos după 2-1 cu Voluntari: „Am avut noroc! O victorie nemeritată” + Se ia de propria conducere și de LPF: „Am avut 3 meciuri în 7 zile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
2585602131525535
Popa George  •  12 Decembrie 2019, 06:27

.. corect.... unul e Hagi..

347655969058390
Ion Popescu  •  12 Decembrie 2019, 00:46

Hagii are 100 % dreptate. In Romania se traieste intr-un mediu toxic. Burleanu- toxicitate si nesimtire maxima. Si pe ce salariu !

mihai_luchian
mihai_luchian  •  11 Decembrie 2019, 22:17

Gică, ce bine era când vorbeai mai puțin și jucai mai mult...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează