FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

VIITORUL - VOLUNTARI 0-0 // VIDEO Formația lui Gică Hagi e în criză: al treilea meci consecutiv fără gol marcat! Cum arată ACUM clasamentul

Articol de - Publicat sambata, 29 februarie 2020 03:30

Viitorul și FC Voluntari au remizat în prima rundă din play-out, scor 0-0. 

Clasament play-out Liga 1

Gică Hagi nu a găsit rezolvarea problemelor ofensive nici în play-out. Viitorul a ajuns la trei meciuri consecutive încheiate 0-0, după cele cu CFR Cluj și Academica Clinceni.

A trecut o săptămână de când Viitorul n-a prins primele șase locuri în L1 și Gheorghe Hagi anunța revoluția. Zilele marilor analize, ale schimbărilor și ale pornirii pe un nou drum pentru formația sa.

Un drum pe care se pare că nu l-a găsit în ultima perioadă, din moment ce echipa sa suferă serios pe faza ofensivă. Pe vremuri își crea ocazii și marca foarte des. Acum, pleacă greu la drum, ca o Dacie îmbătrânită de vreme, și nu marchează. Îi lipsește jocul frumos cu care toată lumea era obișnuită. Dar îi lipsesc și jucătorii care altădată făceau spectacol pe "câmpul" de la Ovidiu.

Cojocaru fără frică

Și în prima repriză de ieri cu Voluntari, Viitorul a arătat ca o echipă de județ, ce n-a fost în stare să producă vreo fază periculoasă. Au făcut-o, în schimb, ilfovenii lui Teja. Mățan a reluat din prima (20) puțin pe lângă poarta lui Căbuz. Portar care s-a evidențiat și la călcâiul lui Al. Vlad (31). Mățan a fost în toate fazele, a combinat și cu Căpățână, i-a așezat mingea lui Laidouni, dar francezul s-a făcut de râs.

În trecut urletele lui Hagi se auzeau din parcare, acum nici să urle nu-i mai vine. E resemnat, supărat, dezamăgit! Știe momentul greu în care se află echipa sa și încearcă să facă ceva fără jucători-bijutieri cum avea pe vremuri. Și constănțenii se trezesc la viață târziu. Mai exact după 62 de minute! Când Rivaldinho, Boboc și Zoua au combinat perfect, iar șutul ultimului l-a evidențiat pe Cojocaru. Ghiță a încercat și el să spargă ghinionul, a șutat din careu, dar Pașcanu a deviat atent (81). S-a cerut penalty, dar nu se putea acorda.

Tremură serios

Ilfovenii sunt în tranșee, Viitorul atacă, dar degeaba. Ghiță a centrat lung în careu. Cristi Ganea era acolo și a combinat cu Rivaldinho! Brazilianul a tras (90+1), dar Cojocaru nu gafează în meciul contra fostei sale echipe care l-a exilat la Voluntari.

Se fluieră, iar Hagi îl ia în brațe pe Teja. Lumea fuge acasă, plictisită de un meci dezamăgitor făcut de Viitorul. La cum a jucat trupa lui Hagi ar trebui să se teamă serios. La cât de echilibrat se anunță play-out-ul play-out, n-ar fi imposibil să ajungă să joace la matineu de la anul.

3 meciuriîntre Viitorul și FC Voluntari s-au terminat la egalitate în prima ligă din România. În celelalte 8 partide s-au impus constănţenii

872de spectatori au asistat la meci

"E greu și nu e deloc bine că nu marcăm. Am suferit mult mai mult decât trebuia, n-am dictat ritmul, n-am controlat meciul, am alergat mult fără minge și, din păcate, am scos doar un egal. Echipa trebuie să priceapă că trebuie să muncească în viață și să joace fotbal. În meciul ăsta n-am jucat deloc fotbal"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"Echipa nu joacă ce-mi doresc. Jucătorii mei pot da mult mai mult, pentru că au calitate și forță. Trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Fiecare meci e pe viață și pe moarte! Ne trebuie spirit de sacrificiu ca să avem vreo șansă să câștigăm meciurile"
Mihai Teja, antrenor FC Voluntari

Viitorul - Voluntari 0-0

Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, V. Ghiță (cpt), De Nooijer - Artean, M. Dulca, Cr. Ganea - Rivaldinho, C. Matei, Chițu
Rezerve: Buzbuchi, Casap, G. Ganea, A. Ciobanu, P. Iacob, Edjouma, Zoua 
Antrenor: Gheorghe Hagi 

FC Voluntari: Cojocaru - Cl. Belu, Pașcanu, C. Achim, Al. Vlad - Laidouni, De Lucas - Sanoh, Căpățână (cpt), Mățan - Al. Tudorie 
Rezerve: Râmniceanu, C. Lazăr, I. Balaur, Strună, Țâră, Vl. Morar, Simonovski 
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: „Academia Gheorghe Hagi” 
Arbitru: Andrei Chivulete / Asistenți: Marius Nicoară, Andrei Constantinescu

Vezi și:

DINAMO - CLINCENI 0-1 // Dusan Uhrin nu s-a mai putut abține: „Sunt furios pe jucători, pe tot! Doar fanii o fac mare pe Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
115486966066476
Edi Girnita  •  29 Februarie 2020, 19:46

Operațiunea salvați Voluntari de la retrogradare continua cu succes! D'aia numeri spectatorii pe degete ,cu mici excepții, și tot d'aia suntem unde suntem în Europa ! Mi-e scârbă!!!

giolo144
giolo144  •  29 Februarie 2020, 19:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bodrin
bodrin  •  29 Februarie 2020, 19:13

Viitorul (G.Hagi), Dinamo, Clinceni și Voluntari în play-off înseamnă retrogradarea echipelor din Iași și din Sibiu...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează