FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Vin banii

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Antrenorul Universităţii Cluj, Al­par Meszaros, a mărturisit că res­tanţele financiare faţă de jucători vor fi achitate pînă la finalul lunii aprilie. “Domnul Doboş ştie mai bine care este situaţia, însă s-a angajat să facă toate plăţile către jucători pînă la sfîrşitul lunii”, a declarat Meszaros. Antrenorul e convins că prestaţia elevilor săi din te­ren nu poate fi influenţată de problemele financiare: “Sînt convins că jucătorii mei nu sînt afectaţi. Sînt profesionişti şi vor juca cu Buzăul pentru victorie. Oricum, preşedintele Doboş este un om de cuvînt şi va plăti toate datoriile pînă la finalul lunii”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează