FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Vine Frasineanu

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

Fostul jucator de la Bursaspor va semna pe trei ani cu UTA. Se pregateste Petre?Dupa doua saptamini de negocieri, UTA l-a inrolat ieri pe mijlocasul Cornel Frasineanu sub comanda lui Lacatus. Fost coleg cu Miu la Bursaspor, fotbalistul se va prezenta azi la Arad, pentru un prim contact cu UTA.

"Ne-am inteles in proportie de 99,99 la suta. Nu vad ce anume ar putea interveni ca sa nu parafeze mutarea. Marti se va prezenta la antrenament. Ar fi trebuit sa o faca de luni, dar duminica nu am avut o zi prea buna, dupa egalul cu Clujul", a declarat presedintele Nicolae Bara. Acesta a anuntat ieri ca n-a renuntat nici la aducerea lui Florentin Petre. "Din partea noastra si din partea lui, nu sint probleme. Cu bulgarii mai sint de lamurit niste aspecte de lamurit", a explicat oficialul aradean.

Frasineanu, care a implinit ieri 31 de ani, vine la UTA ca jucator liber, dupa ce-a ajuns la un acord cu oficialii turci in privinta rezilierii pe cale amiabila a contractului. Pentru a reveni in tara, fotbalistul originar din Caracal a invocat probleme familiale, dar presa din Turcia a scris ca a solicitat majorarea salariului de la 150.000 de dolari la 240.000 de dolari anual.

si Drida
Fostul mijlocas al Jiului, Adrian Drida, a semnat ieri un contract pe 5 ani cu UTA. Contractul sau va fi de 40.000 de euro pe sezon. "Ne-am inteles, iar de marti voi fi la antrenamente", a confirmat jucatorul, care a revenit la UTA dupa trei ani la Jiul. "Eu n-am plecat din Valea Jiului pentru ca am cerut marirea salariului. Pentru mine, Alin Simota ramine un frate mai mare", a adaugat jucatorul, care crede ca UTA se va clasa in primele 6 la finalul sezonului.

Miu si Hora refacuti

Fundasul Iulian Miu e refacut dupa contractura musculara ce l-a scos din circuit runda trecuta. Jucatorul va fi menajat insa pina la mijlocul saptaminii, la fel ca si Ioan Hora, ultimul refacut dupa o leziune fibrilara. Nici Mihut nu mai are probleme si asteapta sa-si faca aparitia in teren. Lacatus a programat aseara primul antrenament dupa jocul cu "U" Cluj, scor 1-1. "Jucatorii nu au comunicat intre ei. Nu inteleg de ce experienta unor jucatori nu se vede in teren. Puteam mai mult in acest debut de sezon", a spus "Fiara".

Tudor: "Sint vinovat"
Portarul Daniel Tudor nu-si explica golul incasat in minutul 44, cind Park l-a batut cu un sut din apropierea centrului terenului. Fundasul corean a sutat puternic, mingea a prins o bolta, iar Tudor a agatat-o aproape de vinclu si a scapat-o in poarta. "Nu mai conteaza ce s-a intimplat. Sint vinovatul principal pentru acest semiesec, dar greseala ma va motiva foarte tare. A fost un gol incasat usor, nu pot sa zic ca am fost prea sigur pe acea minge", a spus Daniel Tudor, care a suferit o comotie cerebrala in etapa precedenta si a fost incert pina in preziua meciului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează