FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vine înlocuitorul lui Djakaridja Kone » Boubacar va semna

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 10:23

Dinamoviştii au o afinitate pentru fotbaliştii care au jucat în ligi inferioare.

În special africani, de la care se speră să-şi dorească să se afirme la o echipă ce joacă în cupele europene. Este şi cazul lui Mansaly Boubacar, mijlocaşul defensiv care a evoluat în carieră doar pentru echipa a doua a lui St. Etienne şi pentru JA Drancy, în liga a treia din Franţa.

Senegalezul de 24 de ani l-a convins pe Bonetti şi va semna un contract zilele următoare sau la revenirea în ţară a lotului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
sdoru
sdoru  •  25 Iunie 2012, 16:18

Pt toti asa zisii specialisti de la tv si din presa ii invit sa ia lectii de antrenorat de la Bonetti!!!Acest Bonetti are curajul si in primul rand profesionalismul de a promova jucatori!!!Sa se uite marele dinu la ce pozitie de joc i-a gasit Bonetti lui Musat si cat de bine se descurca Musat pe postul de mijlocas defensiv!!!Asta inseamna antrenorat:sa stii cand si unde un jucator da randament maxim!!!Pacat ca Bacaj nu a avut sansa sa fie antrenat de Bonetti pt ca Bacaj este un fff bun coordonator de joc!!!RESPECT BONETTI PT CEEA CE DORESTI SA IMPRIMI LA DINAMO!!!!IN PRIMUL RAND DISCIPLINA SI APOI RANDAMENT IN TEREN A JUCATORILOR CARE SA DUCA LA REZULTATE POZITIVE!!!!

biancorossi
biancorossi  •  24 Iunie 2012, 15:51
Postat de neuercainerosu pe 24 Iunie 2012, 13:06

Eu cred ca,cu Bonetti vor avea sanse mai mari sa joace.

asa o sa fie, bonetti stie cine poate fi util si cine nu.

biancorossi
biancorossi  •  24 Iunie 2012, 15:50
Postat de neuercainerosu pe 24 Iunie 2012, 13:08

El l-a bagat si pe Nica si pe Alexe cred ca il va baga pe Rafi sau pe Filip titulari din sezonul viitor.

si steliano si rafi si c matei vor avea sansa lor, de anul asta. iata ca boubacar deja e luat, urmeaza alvareaz, tendeng, himoonde, kalaba si eric.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează