FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Vine Regele"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2007 00:00

Tehnicianul Czeszlaw Michniewicz il lauda pe Hagi si spune ca abia asteapta intilnirea cu acesta. La conferinta de presa de ieri, antrenorul polonezilor parea destins si a vorbit despre partida de azi, dar si despre Gica Hagi.

" Steaua este o echipa cu multi jucatori noi, carora le mai trebuie ceva timp sa se adapteze. Au foarte multi bani si au facut achizitii de marca in acest sezon, pentru care au platit milioane de euro. Au foarte multa experinta si sint o legenda in Europa. Daca vom pierde, vom fi fericiti, iar daca vom invinge, toata lumea va vorbi de noi, pentru ca am batut pe Steaua Bucuresti. Este pentru prima oara in istoria clubului cind evoluam in Champions League si vrem sa facem o figura frumoasa", a spus Michniewicsz.

Apoi, acesta a vorbit despre tehnicianul Stelei, Gica Hagi, despre care spune ca va fi primit la Lubin precum un "Rege". "stim ca regele fotbalului romanesc va sosi cu echipa sa sa ne infrunte si vom incerca sa-l tratam ca pe un fost jucator de mare valoare. Il stiu ca fotbalist, pentru ca a fost unul dintre cei mai mari din Europa, dar ca antrenor nu pot discuta pentru ca nu stiu prea multe despre el. Faptul ca a fost un foarte mare fotbalist ii poate fi folositor in cariera de tehnician", a punctat Michniewicz.

"Golanski cu siguranta va fi folositor Stelei, pentru ca stie multe despre noi. Noi nu am incercat sa obtinem informatii despre Steaua de la el pentru ca nu ar fi fost moral sa-l abordam"

Czeslaw Michiewicz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează