FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Viorel Frunza: "Dedic golul lui Dobrin"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Viorel Frunza a marcat singurul gol al Ceahlaului in infringerea de la Mioveni, 1-2, si spune ca esecul nu complica prea tare lucrurile pentru nemteni. Reusita de duminica i-o dedica lui Dobrin si promite ca in urmatoarele doua etape va mai inscrie.

- Viorel, tu cum iti explici istoria acestui meci de pomina?
- Sincer, nici eu nu stiu cum de am putut scapa printre degete cele trei puncte. N-am incercat sa gasim vinovati sau sa cautam cauza exacta a infringerii. Gata! A trecut jocul acela nefericit pentru noi. Urmeaza altul si altele, poate mult mai importante decit deplasarea de la Mioveni. Important e sa reusim sa invatam, fiecare, din greselile comise.

- Ai marcat un gol superb.
- A fost o schema pe care o exersam de multa vreme la antrenamente. Finalizarea a fost ceva asteptat, desi eu nu credeam ca nu voi marca decit din actiune.

- Imediat dupa gol, ti-ai ridicat miinile si privirea catre cer. Ce a insemnat acel gest?
- I-am dedicat reusita mea lui Dobrin. Atat.

- Te mai asteptai la infringere dupa ce ati condus cu 1-0?
 - Nu, deloc. Dimpotriva, am zis ca-i batem chiar la o diferenta mare de scor. Personal, m-am asteptat sa ma inscriem de citeva ori, nicidecum sa clacam. Dar asa-i fotbalul. Te pedepseste cind te astepti mai putin, cind te consideri dinainte invingator.

-  Sinteti cu moralul la pamint..
- Dimpotriva! Am discutat si cu ceilalti baieti si mergem inainte super-optimisti! Ne pregatim cu toata seriozitatea pentru meciul cu Bistrita. Vom avea parte de un meci mult mai dificil decit cel de la Mioveni. Jucam "acasa" si asta ne ob liga la multe. Trebuie neaparat sa mai dau goluri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează