FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPANIE

Viorel Hizo:"Am transferat oameni valoroşi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Tehnicianul nemţean e de părere că transferurile făcute în această iarnă sînt arma secretă în lupta pentru evitarea retrogradării şi se declară mulţumit de atitudinea pe care elevii săi au arătat-o în meciurile de pregătire. "Am transferat, în primul rînd, nişte oameni valoroşi. Jucători care înţeleg faptul că li s-a dat o mare şansă de a se afirma în Liga I. Sînt mulţumit şi de felul în care echipa s-a pregătit în această iarnă. Băieţii au învăţat să se lupte pentru rezultat, lucru care ne-a lipsit în tur".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  18 Februarie 2008, 00:43

Ne trebuie 6 victorii din 15 meciuri! Noi si cu UNIV.CRAIOVA avem cele mai grele meciuri in retur dintre echipele aflate in zona retrogradarii...(7 acasa, 8 afara). Victorii obligatorii acasa cu FARUL, U.T.ARAD, "U"CLUJ si MIOVENIUL caci cu C.F.R.CLUJ, UNIREA URZICENI si POLI TIMISOARA sunt slabe sperante... In deplasare ne trebuie 6 puncte (daca s-ar putea la contracandidate:IASI, TG.JIU, CRAIOVA). Cu 18 puncte obtinute cu echipele de mai sus ...se poate evita retrogradarea...altfel matineul scrie pe CEAHLAUL!

 •  17 Februarie 2008, 22:55

Vedem dupa meciul cu Farul, nu cu Dinamo, cat sunt de valoroase transferurile si cat de bine stiu sa lupte pt. rezultat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează