FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - SPORTUL, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Viorel Lis sare în apărarea lui "Nilă" la Radio GSP: "Cum să-şi bată joc de el un cioban?"

Mihai Costea a căzut în dizgraţie la Steaua
Mihai Costea a căzut în dizgraţie la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 17:42

Viorel Lis a vorbit la Radio GSP LIVE despre problemele pe care le are Mihai Costea la Steaua din cauza relaţiei cu Daniela Crudu. Fostul Primar al Bucureştiului i-a luat apărarea atacantului în conflictul cu Gigi Becali.

"N-am nimic cu fraţii Costea, dar cum să nu-i dai voie să se vadă cu o fată? Eu îl lăsam să se vadă cu ea. Adică eu sînt împotriva unei relaţii, unei iubiri? Păi, care-i problema mea să ţin cont de cîte ori îi face una alta sau cum joacă pe teren? Nu-şi face treaba, nu-l mai bagi. Dacă-l ţii închis şi el tînjeşte după iubită, crezi că joacă bine? Joacă cu stres şi se gîndeşte mereu la iubită.

Eu cînd eram tînăr şi îndrăgostit, făceam orice, făceam minuni. Dacă ştiam că se supăra pe mine, nu mai eram om. Cînd ai o iubire, nu contează că e "Bomba sexy" sau altcineva, contează că pe aia o iubeşti. Lasă-mă în pace dacă o iubesc! Păi, eu în locul lui Mihai Costea plecam de zece ori de la Steaua, chiar dacă pierdeam contractul. La valoarea voastră să îşi bată joc un cioban de voi?", a spus Viorel Lis la Radio GSP LIVE, la GSP TV.

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (12)
icstream
icstream  •  06 Aprilie 2012, 00:10

Haha.. vorbea un tzi/gan!!!

walentin
walentin  •  05 Aprilie 2012, 21:43

Ciobanul e europarlamentar.Apare toata ziua la televizor,e mare vedeta.Deci sutem toti niste ciobani,altfel nu ar fii mediatizati asemenea specimene.

gabrinho13
gabrinho13  •  05 Aprilie 2012, 21:25

Tataie..vezi ca te cauta moartea, du-te si fa ceva.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează