FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCU CRAIOVA 0-2

Ce a observat un fost internațional la CSU Craiova: „Rădoi e nemulțumit, s-a rupt ceva acolo”

Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova
Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 07:23 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 07:38

Viorel Moldovan, fostul atacant al naționalei României, a analizat situația de la CSU Craiova, după înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-2.

Moldovan este de părere că declarațiile lui Rădoi despre Markovici, Ivan, Hanca și Vînă, cei 4 jucători scoși din lot, au dat peste cap dinamica Universității Craiova.

Seară de coșmar! A greșit la ambele goluri din derby-ul Craiovei, a luat „roșu” intenționat și apoi s-a dat de gol: „Da, ăsta a fost obiectivul!”
CSU Craiova - FCU Craiova 0-2
Seară de coșmar! A greșit la ambele goluri din derby-ul Craiovei, a luat „roșu” intenționat și apoi s-a dat de gol: „Da, ăsta a fost obiectivul!”

Ce a observat Viorel Moldovan la Universitatea Craiova

„Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid, despre cei 4 jucători scoși din lot. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia (n.r. - 1-1) şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova

Rădoi e nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă relația, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători”, a spus Viorel Moldovan la „Fotbal Show”, emisiune realizată în coproducție Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

FCU Craiova a câștigat fiind foarte pragmatică. La cele două șuturi pe poartă a marcat două goluri. Chiar dacă CSU Craiova a controlat jocul la nivelul posesie, diferența a fost făcută de pragmatismul celeilalte echipe.

- Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după CSU Craiova - FCU Craiova 0-2: „E normal ca suporterii să fie supărați, sunt ambiții locale”

Citește și alte știri din Superliga:

Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit după victoria din derby-ul Craiovei » Ce semn le-a făcut rivalilor după ce a intrat pe teren

Rădoi, declarații confuze după eșecul cu rivala FCU Craiova: „Neinspirați, lenți! Puteam da gol doar din penalty, dar rezultatul e nemeritat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
markksson
markksson  •  04 Decembrie 2022, 12:18

„Rădoi e nemulțumit, s-a rupt ceva acolo” - asa este, s-a rupt vălul pe care îl purta Ră2. Lumea a inceput sa vadă cât este de ageamiu în ale antrenoratului. E absolut hilar cum explică "mister" toate asezările în teren (dar și tactica adversarului) după meci - parcă incearcă să se convingă singur că "le are".

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  04 Decembrie 2022, 11:53

Radoi are zilele numarate la Craiova...

Cormiz
Cormiz  •  04 Decembrie 2022, 10:31

Cris.Dumi,@ Dar despre locul la Europeanul de tineret și calificarea istorica după 54 de ani la Jocurile Olimpice nimic? Totuși, e ultima performanta din fotbalul romanesc. Eu îl apreciez pe Radoi pentru ca este hotărât și puțin încăpățânat O sa reușească, o sa vedeți.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează