FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1

„FCU Craiova - Petrolul a fost un atentat la adresa fotbalului!” » A răbufnit în direct

Viorel Moldovan (41 de ani), fostul atacant al României, a analizat FCU Craiova - Petrolul 0-1 și a criticat jocul din prima repriză/ foto: Fcaebook @FC Petrolul Ploiești
Viorel Moldovan (41 de ani), fostul atacant al României, a analizat FCU Craiova - Petrolul 0-1 și a criticat jocul din prima repriză/ foto: Fcaebook @FC Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 09:43 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 21:11

Viorel Moldovan (41 de ani), fostul atacant al României, a analizat FCU Craiova - Petrolul 0-1 și a criticat jocul celor două echipe, în special pe cel din prima repriză.

Prima mare ocazie a meciului a venit în minutul 45, când Blănuță, atacantul oltenilor, a scăpat singur cu portarul advers și a tras mult peste poartă. În rest, în prima repriză, cele două echipe au încercat să marcheze prin șuturi de la distanță, imprecise.

Elias Charalambous, o marionetă care a venit la București pentru a închiria o licență sau mai mult de atât? » Șumudică dă verdictul: „I-am făcut o ofertă”
FCSB
Elias Charalambous, o marionetă care a venit la București pentru a închiria o licență sau mai mult de atât? » Șumudică dă verdictul: „I-am făcut o ofertă”

Viorel Moldovan, după FCU Craiova - Petrolul: „În prima repriză a fost atentat la adresa fotbalului”

„O primă repriză insipidă, incoloră. A fost un atentat la adresa fotbalului, nu sunt prea multe lucruri de scos în evidenţă, doar ocazia lui Blănuţă. În a doua repriză, parcă FCU Craiova a încercat să pună presiune pe apărarea adversă.

Jocul Petrolului se rezumă, aşa cum ne-a obişnuit, la o organizare bună defensivă. Cei de la Craiova mi s-au părut sufocați. Din punct de vedere fizic, i-am văzut în suferinţă. Poate pauza pentru naţională nu le-a prins bine”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport.

Nicolo Napoli: „Mititelu a intrat în vestiar, e normal să vorbească”

După meci, Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, a declarat că Adrian Mititelu s-a dus la vestiar pentru a vorbi cu jucătorii.

„Adrian Mititelu a intrat în vestiar, a vorbit, e normal să vorbească. Toți suntem supărați, pentru că nu am putut să obținem un rezultat bun. Nu am marcat. S-au băgat pe două linii și a fost dificil să înscriem. Am tras de la distanță, dar nu am putut egala. 

Jucătorii nu sunt roboți, să joace mereu bine. Nu știu care este problema, trebuie să vorbesc cu jucătorii mei și să vedem de ce nu ne descurcăm după pauzele competiționale”, a declarat Nicolo Napoli după meciul cu Petrolul.

Citește și:

Se pregătește ceva la Rapid? George Copos i-a făcut o invitație de nerefuzat lui Dan Șucu

Jayson Papeau: „Pentru mine Mutu e cel mai bun fotbalist român. De Hagi nu auzisem” + sfatul pe care l-a primit când a semnat cu Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Aprilie 2023, 14:33

Cand ai 3000 de spectatori la derby… si sustii ca esti Universitatea Craiova desi esti din booveni - de pe langa Craiova….ei bine, aia e dovada reala ca esti CLONAAAAAAaa

GionVaiani
GionVaiani  •  01 Aprilie 2023, 13:58
Postat de tivireli pe 01 Aprilie 2023, 11:33

Da, asa este, Craiova a ratat, dar Petrolul nu joaca fotbal. Cu jocul asta poate doar sa reziste pe locul 7-10. Nici vorba de altceva.

Te mai minti mult asa singur ?! Coboara cu picioarele pe pamant, calutule !

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  01 Aprilie 2023, 13:49
Postat de rocky3 pe 01 Aprilie 2023, 12:02

Ce căuta Craiova în playoff??? In afară de a dona punctele către cioban??

Intrebare corecta e ce cauta echipa de pe langa Craiova in prima liga? De ce permite frf ca o clona sa cloneze???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează