LIGA 1  ·  RAPID

Vişiniul e de titlu! » Rapidul este favorită la casele de pariuri

Rapidiştii au debutat cu o victorie clară în campionat, 3-0 cu Vaslui
Rapidiştii au debutat cu o victorie clară în campionat, 3-0 cu Vaslui

Joi, 28 Iulie 2011, 00:00

Echipa lui Răzvan Lucescu este văzută favorită la titlu de către casele de pariuri, alături de CFR Cluj.

Cu o etapă întîrziere, casele de pariuri au făcut publice cotele la titlu ale formaţiilor din Liga 1, iar Rapidul lui Lucescu jr. este creditat cu prima şansă la cîştigarea campionatului.

Gruparea din Grant are cota 4.00 că va termina prima în acest sezon, la fel ca şi CFR Cluj, cealaltă formaţie alb-vişinie care a impresionat încă de la debut. Cele două sînt urmate de Steaua şi Dinamo, la mică distanţă, în vreme ce campioana, Oţelul Galaţi, e abia a 6-a în acest top.

Cu Şumi au avut cotă 10.00!
Venirea lui Răzvan Lucescu în Giuleşti plus campania de achiziţii din vară sînt, în opinia caselor de pariuri, garanţii suficiente pentru ca gruparea din Grant să triumfe din nou după 9 ani. Prin comparaţie, anul trecut, cu Marius Şumudică pe bancă, Rapid era văzută abia a cincea favorită de către bookmakeri, avînd cota 10.00.

"Din punctul meu de vedere, principala contracandidată la titlu este Rapidul. O văd cea mai puternică" (Ricardo Cadu, căpitan CFR Cluj)

"Războiul e lung, nu putem spune după prima etapă că sîntem favoriţi. Mai întîi trebuie să devenim o echipă de care toată lumea să se teamă" (Ciprian Deac, mijlocaş Rapid)Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (9)

spaniolulroby  •  28 Iulie 2011, 19:54

Jucam la Timisoara, sa seauda-n toata tara, Poli si Rapid se iubesc la infinit,Frati nostri din Banat,Sa nne unim ca e pacat Si sa cantam cu toti-n cor,In potriva tuturor!

john.doe  •  28 Iulie 2011, 11:26

sper sa fie visiniul nostru pe trofeu, nu cel de la cluj.Doamne ajuta sa ne bucuram de asta la sfarsitul campionatului. ps: aurolacii nu se dezic de prostie, si-au pus propriile poze la avatar.

ss_iniesta_ss  •  28 Iulie 2011, 09:46

Puneti pe Otelul poate va imbogatiti ;)

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1