FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vladimir Cohn: "Nu avem jucători indispensabili, nici Torje nu este esenţial"

Gabriel Torje
Gabriel Torje

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 17:15

Fost acţionar în Ştefan cel Mare, Vladimir Cohn, consideră că Gabriel Torje poate pleca de la Dinamo în cazul unei oferte consistente, deoarece nu există nici un fotbalist indispensabil clubului din Groapă:

"Ştiam că Borcea a preluat acţiunile lui Buşcă şi urma ca ceilalţi doi acţionari să-l compenseze, să-i dea bani. Mă mir dacă l-a criticat pe Săvulescu, pentru că sînt prieteni buni. A fost un moment de nervozitate din partea lui Borcea.

Săvulescu e un băiat civilizat, mai liniştit, nu cred că vrea să facă ceva ce ar putea dezbina clubul. Probabil că s-a exprimat mai neatent, dar mie mi s-a părut pertinentă declaraţia sa", a comentat Cohn conflictul dintre Cristi Borcea şi Dragoş Săvulescu

Vova Cohn şi-a îndreptat apoi atenţia spre partea sportivă de la Dinamo, spunînd despre actualul tehnician al "cîinilor":"Liviu Ciobotariu e un băiat muncitor, care ştie despre ce e vorba în fotbalul mare". 

În ceea ce priveşte lotul dinamovist, Cohn consideră că nu există nici un jucător indispensabil:
"Ar fi bun un atacant de genul lui Claudiu Niculescu. Ne-ar trebui un jucător care să aibă alura lui Răducioiu. Nici unul dintre jucătorii de la Dinamo nu este esenţial în acest moment. Nu l-am văzut pe Torje sau pe alt jucător de la Dinamo să schimbe situaţia unui meci de la un minut la altul", a spus Cohn la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bogdanelibm
bogdanelibm  •  28 Iunie 2011, 23:53

SUNT STLIST DAR PARCA VLADIMIR COHN E MAI STELIST CA MINE.CUM MA NENE NICI TORJE NU E JUCATOR IMPORTANT INSEAMNA CA VOI ATI LUAT MIJLOCUL BARCELONEI SI PE MESSI GRATIS DE ACEEA NU DATI BANI PE TRANSFERURI SI NU ANUNTATI TRANSFERURILE.DOAR ARUNCATI CU NOROI SI IN SINGURUL JUCATOR CARE PUNE SUFLET IN TOT CE FACE PT DINAMO(GABI TORJE)COHN TE SUNA MODERATORII CU TAXA INVERSA SAU TE MINT CA SUNT DE LA OTV DE SPUI ASEMENEA TAMPENII ORI BANII TI-AU INTUNECAT MINTILE.TREZESTETE SI DACA IUBESTI CLUBUL DINAMO BAGA BANI NU STRAMBE.DACA NU IA-L SI PE VASILE TURCU SI MERGETI IN ELVETIA LA EUTANASIAT NU MAI LATRA LA TV AIUREA AVEM NOI UN PACALICI LA STEAUA TU COHN CE ESTI LA DINAMO DE ITI DAI CU PAREREA?

tandd
tandd  •  28 Iunie 2011, 20:12

singurii indispensabili sunt badea si savulescu.....parca indispensabili se spune la izmene nu?

ligax
ligax  •  28 Iunie 2011, 19:00

Ce tot zice Cohn asa? :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează