FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Vladimir Screciu, strigăt din infern: „Sunt disperat să joc! Vreau la Craiova”

Vladimir Screciu (numărul 54) vrea să revină la Craiova
Vladimir Screciu (numărul 54) vrea să revină la Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 08:12

Mijlocașul Vladimir Screciu (20 de ani), vândut de CS Universitatea Craiova în 2018 lui Genk, e blocat la Lommel, unde a fost împrumutat. Clubul a intrat în insolvență, iar el se antrenează în parc.

De aproape doi ani în Belgia, Vladimir Screciu s-ar întoarce și mâine la Craiova. Finanțatorul Mihai Rotaru l-a vândut lui Genk pe 2 milioane de euro, însă, din cauza accidentărilor, n-a apucat să joace acolo deloc. Iar la Lommel, în liga a doua, unde a fost împrumutat la sfârșitul lui ianuarie, a bifat două apariții. 

Vladimir Screciu: „Sunt disperat să joc! Vreau la Craiova”

„Lommel a intrat în insolvenţă, salariile se iau din ce dă guvernul, jucătorii nu au vrut să se mai antreneze, dar asta nu mă afectează pe mine, fiindcă oricum am programul de pregătire de la Genk. 

Nici la Lommel n-am jucat prea mult, mi-a luat timp să mă acomodez, deşi am acceptat să merg în liga a doua tocmai pentru a juca mai mult. Am avut şi multe accidentări, dar de 5 luni nu am mai avut nimic şi eram dornic să joc", a povestit mijlocașul de 20 de ani la Oltenia TV. 

El a dezvăluit că în iarnă „era cât pe-aci să mă întorc la Craiova, însă totul s-a sucit pe ultima sută de metri. Sunt disperat să joc! Nu sunt sigur că la Craiova aş fi titular, dar aş avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fii singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate echipa din suflet”.  

„Sunt izolat în Belgia, m-a prins nebunia asta aici, n-am avut noroc, fiindcă tocmai ce venisem din România. Putem ieşi pe stradă aici, am fost într-un parc şi am alergat, am fost uimit ce multe lume era afară. Eu ies când e mai puţină lume, mi-e frică, mai ales că în bloc la mine e un bătrânel bolnav de coronavirus" - Vladimir Screciu, mijlocaș Lommel

10 minutea jucat Screciu pentru Lommel. Un minut cu Berschoot și 9 cu Roeselare. La Genk, în tur, a ajuns doar pe banca de rezerve, o singură dată

VIDEO Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Cine e „Speedy Gonzales” al Ligii 1 » Dan Nistor nu a putut să ghicească

Alexandru Mateiu crede în șansele Craiovei la titlu: „Suntem cea mai bună echipă din Play-off”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
120007139648831
Rolf Nai  •  08 Aprilie 2020, 22:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mir21
mir21  •  08 Aprilie 2020, 16:58

Valoare pe baiatul asta daca a jucat 11 minute in 2 meciuri, alta gloaba

rumunek
rumunek  •  08 Aprilie 2020, 12:38

Sa te plângi ca nu te-a prins pandemia in România, ca fotbalist fără asigurari de sănătate sau sociale, ca ai avut ghinionul sa fi in Belgia, asta arată un nivel de inteligență care explică de ce nu te poți acomoda când te muți de la o echipa belgiana la alta echipa belgiana. La noi cam 90% din cei care pleacă au probleme departe de mămica, iar la 40 de ani vor povesti ce rău le pare și ce ghinion au avut. Au fost cazuri și în alte țări, Navas de la Sevilla, dar ăla era fotbalist iar casa lui era în Spania.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează