FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Vochin: "La Steaua s-au ratat două momente pentru a se crea o echipă puternică, cu Bergodi şi cu Piţurcă"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Andrei Vochin a comentat la "Fotbal Club" situaţia de la Steaua şi felul în care a evoluat echipa în ultimii ani.

Andrei Vochin a comentat la "Fotbal Club" situaţia de la Steaua şi felul în care a evoluat echipa în ultimii ani.

"Steaua ar trebui să-şi angajeze profesionişti. Jucătorii de la Urziceni nu au avut niciodată problema de a alerga, problema lor este că au structură diferită de cea a celor aduşi de Piţurcă. În plus, ei erau foarte bine antrenaţi, aveau o disciplină excepţională. La Steaua au fost scăpaţi din mînă. Nu au putut fi integraţi. Pentru a putea reconstrui echipa e nevoie cel puţin de o pauză competiţională", a declarat Andrei Vochin.

"La Steaua au fost două momente - cheie în care s-a pierdut posibilitatea de a construi o echipă redutabilă. Primul moment s-a ratat cu Bergodi. El a încercat să creeze o echipă tînără. Din toţi cei pe care i-a încercat, după şase luni, îi ceda pe cei care nu se potriveau, dar tot rămînea un nucleu important, însă, într-un acces de autoritate al patronului s-a năruti totul", a comentat Andrei Vochin.

"Al doilea moment a fost cel cu Victor Piţurcă. A dat afara tot ce nu i-a convenit, a transferat jucătorii de care avea nevoie pentru a-şi crea un stil propriu de joc, însă şi de această dată s-a dărîmat tot", a spus Andrei Vochin.

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (7)
ioananghel
ioananghel  •  02 Noiembrie 2010, 09:19

Cu Bergodi Steaua a pierdut cu Dinamo acasa, cu Urziceni,iar in grupele UEFA a ratat tot sezonul. Piturca a plecat la marea lui iubire la inceputul campionatului (a mai plecat o data asa )si sa nu uitam ca in primele 3 meciuri a avut si mult noroc mai ales cu Craiova. Daca ar fi vrut sa ramana ar fi facut-o, oricum nu trebuie uitat mandatul precedent!!! Singurul antrenor care se plia pe profilul Stelei a fost Protasov!

ciupi0812
ciupi0812  •  02 Noiembrie 2010, 06:19

stelei - de fapt, nu numai ei - ii trebuie un patron legat la gura si dezlegat la minte. exista insa asa ceva in liga mitico-becalico-borcico-coposico-siasamaideparte?!

satyricon
satyricon  •  02 Noiembrie 2010, 03:11

Spuneți-mi si mie pe unde mai joacă si cum joacă acei fotbalisti "talentați" promovati de marele Bergodi? Pe unde mai antrenează Bergodi? Hai să fim serioși Steaua nu juca nimic nici cu Bergodi. O schimbare in bine s-a produs la venirea lui Piturca. Asta e antrenor! Pacat ca nu are si caracter, a fost mai mult vina lui ca a plecat de la Steaua...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează