FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - POLI TIMISOARA 1-1

"Voi tipa"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Borcea a avertizat ca va pune presiune pe arbitri, considerind ca, astfel, Dinamo va avea parte de corectitudine. Dinamo a acuzat arbitrajul lui Ovidiu Hategan! Poli Timisoara a acuzat si ea maniera aradeanului! Cristi Borcea s-a dezlantuit ieri: "Voi tipa de acum inainte, voi urla daca e nevoie, fiindca vad ca are cistig de cauza cel care face presiuni asupra arbitrilor! Prea am fost baiat bun si cred ca arbitrii si adversarii au inceput sa-si faca jocurile pe seama lui Dinamo".

"Am avut doua penalty-uri"
A fost virulent, acuzind: "Anul trecut au fost 30 de etape pina sa primim un 11 metri, plus ca erau meciuri in care toata presa a scris ca am fost dezavantajati, insa nu se vedea, intrucit aveam multe puncte avans. Acum sintem tinta arbitrajelor ostile! Iar cine joaca impotriva lui Dinamo se plinge de mama focului inainte de meci, sa impresioneze

Fazele incriminate
Pe linga eliminarea lui Alexa, din cauza a doua cartonase galbene, decizie acuzata de antrenorul si jucatorii timisoreni, dar pe care Iancu o considera corecta, au mai existat 3 faze controversate, incriminate de gazde. Prima, in minutul 38, cind a fost un contact in careul timisorean intre McKain si Cristea, insa dinamovistul a cazut inainte de a fi contrat de australian. Apoi, in minutul 69, Cinu a lovit balonul cu mina in careul propriu, dar la o astfel de faza totul ramine la latitudinea lui Hategan (foto), care a lasat jocul sa continue. Iar la ultima faza a meciului se acuza ca Abiodun a facut hent pentru a salva mingea de pe linia portii. Nici macar reluarile TV nu lamuresc faza.


"Sintem clar pe un traseu ascendent. Fizic si psihic am aratat mai bine decit Dinamo. Daca se juca 11 contra 11, puteam chiar cistiga"
Dusan Uhrin jr.

"Dinamo s-a chinuit si cu Pandurii, si cu Farul, iar contra noastra nu inscria daca nu era executia personala a lui Cristea"

Marian Iancu


Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează