FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR

FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-1. Cum a pregătit Petrescu victoria cu Voluntari: „A fost o ședință la hotel” + pariul nebun din vestiar: „Știam că va marca”

CFR Cluj a câștigat la Voluntari, scor 1-0 // foto: Raed Krishan @ GSP +42   FOTO
CFR Cluj a câștigat la Voluntari, scor 1-0 // foto: Raed Krishan @ GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 23:28 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 00:07

Cosmin Curelea (36 de ani), antrenorul secund al lui CFR Cluj, a comentat victoria echipei sale cu FC Voluntari, scor 1-0.  

În absența lui Dan Petrescu, care este suspendat, la flash-interviul de la final și-a făcut apariția secundul „Bursucului”, Curelea. Acesta a lăudat prestația fotbaliștilor campioanei:

„Victorie muncită, cu siguranță meritată. Băieții au fost foarte motivați, au jucat așa cum le-a cerut Mister. Am fost agresivi, am jucat fără greșeală. Să nu luăm gol e cel mai important pentru noi. Am mai avut câteva remize, nu ne avantaja egalul în această seară. Înainte a făcut ședința la hotel, jucătorii știu foarte bine ce au de făcut, îi știu principiile lui Mister. 

Echipa a jucat bine, a gestionat momentele grele din timpul meciului. Pentru cei care nu joacă mult e dificil, important este că au dat totul astăzi pe teren și au obținut cele 3 puncte. CFR e obișnuit să înceapă și să termine bine campionatul, deci a fost o victorie importantă”, a spus Curelea la Look Sport. 

+38 FOTO

Adi Păun: „I-am spus lui Itu că va marca”

Victoria ardelenilor a venit ca urmare a unui gol reușit de Cătălin Itu. La finalul partidei, Adrian Păun, colegul acestuia, a dezvăluit că la antrenamentul premergător partidei de la Voluntari i-a spus lui Itu că va reuși să marcheze. 

„Dimineață am avut un antrenament pe faze fixe. Nu i-au ieșit câteva execuții și i-am spus să nu fie supărat, că va marca când va fi important, adică în această seară. Se pare că am avut dreptate, mă bucur pentru el, e un băiat serios și merită toate laudele”.

Mai multe știri din Liga 1:

Accidentare gravă în tabăra lui CFR Cluj » Dan Petrescu și-a pus mâinile în cap

DDB, prima reacție după haosul de la Dinamo! Pablo Cortacero, în vizorul dinamoviștilor: „Avem un patron care nu e patron! Banii n-au ajuns niciodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează