FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Voluntari - Dinamo, răfuială în PSD! Pandele vrea să se răzbune pe familia Negoiță, fiindcă o atacă pe Gabriela Firea la Primărie

Articol de , , - Publicat sambata, 01 august 2020 09:39 / Actualizat sambata, 01 august 2020 09:54

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, a transmis echipei că vrea cu orice preț un succes împotriva lui Dinamo, care are nevoie disperată de puncte. Le plătește astfel fraților Robert și Ionuț Negoiță o poliță pentru faptul că vor face alianță împotriva Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. 

  • După fix 3 săptămâni de pauză, Dinamo va reveni pe teren. Duminică seară va disputa primul meci după apariția focarului de infecție cu coronavirus. Adversară îi va fi Voluntari, iar meciul se va juca pe stadionul grupării antrenate de Mihai Teja. 
  • Pentru Dinamo, orice meci din ultimele 7 pe care le mai are de susținut va avea o miză de viață sau de moarte fiindcă echipa e penultima în clasament, iar succesul Iașiului de la mijlocul acestei săptămâni a mărit ecartul față de locul de baraj.

Contextul politic motivează Voluntariul 

În schimb, FC Voluntari, care are deja 31 de puncte, e aproape salvată. Totuși, în ciuda unei tradiții care spune că în confruntările dintre cele două formații, până în acest an, Dinamo câștiga când și unde dorea, la confruntarea de duminică contextul extrasportiv îi va pune în față trupei lui Mulțescu o grupare extrem de motivată să câștige. 

Motivul? Dorința de răzbunare a primarului Voluntariului, Florentin Pandele, cel care susține echipa și care le-ar fi transmis tuturor amicilor și colaboratorilor săi că vede în meciul cu Dinamo prilejul perfect pentru a se răzbuna pe frații Negoiță.

Cum arată clasamentul în play-out: Dinamo e într-o situație disperată

De ce se dușmănesc Pandele și familia Negoiță?

Ce se ascunde în spatele războiului pe care Pandele îl are cu familia Negoiță? Răfuiala din PSD, din ultimele săptămâni, în care personaje principale au fost și încă sunt Robert Negoiță, fratele patronului lui Dinamo, și Gabriela Firea, nimeni alta decât soția lui Pandele. 

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a plecat din PSD și a anunțat public că va fi împotriva candidaturii lui Firea la alegerile pentru Primăria Capitalei. Negoiță a luat în calcul chiar o posibilă alianță cu partidul lui Victor Ponta, și el fost membru PSD, tocmai pentru a o împiedica pe Firea să mai câștige încă un mandat în fruntea Bucureștiului.

„Gabi nu știe că am sunat, e în altă cameră" 

Războiul dintre Florentin Pandele și Gabi Firea, pe de o parte, și frații Negoiță, de cealaltă parte, și-a consumat un episod extrem de spectaculos chiar în timpul unei emisiuni TV. 

Invitat la Antena 3, la Sinteza Zilei, unde avea un dialog cu Mihai Gâdea, Robert Negoiță a lansat atacuri dure la adresa Gabrielei Firea, iar pe Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, l-a catalogat drept un ticălos. În emisiune a sunat Florentin Pandele, care a spus: „Gabi nici nu știe că am sunat, e într-o altă cameră, probabil se va supăra că am făcut-o". 

Pandele l-a contrat pe Negoiță în principal pentru afirmațiile în care fratele patronului lui Dinamo susținea că el o sprijinise pe Firea să devină unul dintre oamenii importanți din PSD.

Până în 2020, Voluntari era victima perfectă 

FC Voluntari a promovat în Liga 1 în vara lui 2015. În primii 4 ani și jumătate, adică până la finalul anului trecut, gruparea ilfoveană practic n-a contat în fața lui Dinamo. Din 14 meciuri, unul singur în Cupa României, alb-roșiii s-au impus de 13 ori și o dată s-a terminat remiză, 0-0. În schimb, în prima jumătate a acestui an, balanța s-a răsturnat. Au fost două confruntări, ambele câștigate de trupa lui Mihai Teja: 2-1 pe 9 februarie, în finalul sezonului regulat, apoi 1-0, în Ștefan cel Mare, în turul play-out-ului.

4 punctea făcut Dinamo în cele 7 meciuri disputate în play-out: a câștigat un singur joc, 3-1 la Clinceni, și a remizat cu Iași acasă, 1-1; în rest le-a pierdut pe toate

Alt scandal care a izbucnit la FC Voluntari - Dinamo:

FC Voluntari, comunicat devastator după acuzele lansate de dinamoviști: „Tertipuri ieftine, preluate de la Circul de Stat. Niște INVENȚII SINISTRE”

Dinamoviștii trag un semnal de alarmă: „Zeci de jucători au coronavirus! Totul a fost ținut sub tăcere!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  02 August 2020, 13:07

...Le-a transmis sau ''le-ar fi transmis'', adica aveti voi, asa, o banuiala ca sa va bagati in seama!...""....cu orice pret....'' ce inseamna asta, ca levda incap, cumpara arbitrii, ii baga in spital, ce vreti sa spuneti???...''Dorinta de razbunare''', adica sint chit daca bate echipa lui Pandele, nu-i asa?...Daca trei ziaristi ati scris in solidar asa o timpenie de articol, imi dau seama cam de ce sinteti in stare in solitar!...

creeperno
creeperno  •  01 August 2020, 22:46

Sa joace el fotbal daca vrea sa se razbune

elgabri
elgabri  •  01 August 2020, 20:23
Postat de 1valer.gazzaev pe 01 August 2020, 16:22

Dinamo e o clona PSD-ista, adevarata Dinamo e la Badea in liga a 4-a.

Pandele tu esti ?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează