FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Voturi si liniste

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Politica si suporterii sint pe cale sa aduca antrenor nou in Ghencea

Gigi Becali se gindeste sa-l aduca antrenor la iarna pe Lacatus, urmarind doua lucruri: sa redreseze procentul partidului si ca calmeze spiritele fanilor. Lacatus vine la Steaua. Propozitia pe care orice suporter al Stelei si-ar dori probabil sa o rosteasca are mari sanse sa reflecte chiar realitatea. Surse din anturajul lui Gigi Becali au dezvaluit ca patronul din Ghencea ia in calcul la iarna readucerea "Fiarei", de data aceasta ca antrenor, dupa ce a fost si jucator, si presedinte la Steaua. Desi in mai multe rinduri s-a ferit sa-l oferteze, tocmai pentru ca nu prea crede in calitatile lui de antrenor, Becali se gindeste acum la Lacatus din alte doua motive.

1. Vrea sa-i potoleasca pe suporteri
Dupa meciul de la Sevilla, demonstratia anti-Becali lansata de suporterii Stelei pe site-urile www.stelisti.ro si www.gsp.ro, dar si impresia generala ca fanii nu-l mai doresc la echipa au avut darul de a-l speria pe Gigi. Astfel ca aducerea lui Lacatus ar fi cel mai bun scut impotriva acuzelor violente ale jucatorilor si astfel s-ar face pace cu "tribuna", fostul numar 7 fiind, de departe, cel mai iubit dintre toate fostele glorii.

2. Sa redreseze procentele PNG-ului
Un alt motiv, poate cel mai important, pentru care Gigi Becali e pro-Lacatus e acela ca a pierdut teren important in plan politic in ultimele saptamini, mai precis de la izbucnirea razboiului cu Hagi. In ultimul sondaj, Becali scazuse 7 procente in topul increderii populatiei, iar partidul al carui presedinte este, PNG, avea doar 5 la suta, aproape jumatate din cit detinea in urma cu o luna! Readucerea lui Laca i-ar putea apropia din nou pe milioanele de fani de patron si Gigi ar putea spera din nou la voturi in plus necesare pentru a intra in Parlament la alegerile de la anul.

Gigi si PNG in cadere

Incredere in Gigi Becali
iulie 37%
septembrie 32 %
octombrie 25%

Procent PNG
iulie 10%
septembrie 9 %
octombrie 5 %

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează