FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

"Vreau rezultate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2007 00:00

Napoli este noul antrenor al stiintei. El a anuntat ca s-a intors in Banie pentru a face performanta. Noaptea de luni spre marti a fost una lunga pentru Adrian Mititelu. In jurul orei 23:00, patronul juvetilor s-a asezat la masa tratativelor cu italianul Nicolo Napoli, sosit in Banie pentru a prelua conducerea tehnica a Universitatii.

Rezultatul negocierilor a fost anuntat ieri la prinz, intr-o conferinta de presa. "Nicolo este noul nostru antrenor. El a semnat un contract pe un an, care se poate prelungi automat pe inca unul, daca vor exista rezultate", a spus patronul Adrian Mititelu. "Are mentalitate de invingator, e tinar si speram sa se dovedeasca mai bun decit conationalii lui, Zenga, Bergodi si Pedrazzini", a punctat managerul general Ilie Balaci.

La rindul sau, italianul, care a mai antrenat-o pe stiinta timp de trei etape in primavara lui 2004, a declarat: "Sint foarte fericit ca m-am intors. Am incredere in Mititelu si nu a fost greu pentru el sa ma convinga sa semnez. Vreau sa am rezultate si sa nu-i dezamagesc pe suporteri".

La negocierile de luni seara, Mititelu l-a convins pe Napoli sa nu-si mai aduca in Banie secunzi din Italia. Astfel, fostul interimar, Daniel Mogosanu, si antrenorul cu portarii, stefan Crisan, au fost numiti colaboratori ai "macaronarului".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează