FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Walter s-a răzgîndit! Nu-l mai lasă pe Ionuţ Badea la Dinamo!

Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 12:34

Antrenorul ”şepcilor roşii” e pe lista lui Dinamo, dar patronul îl vrea şi la anul pe banca Universităţii Cluj.

Antrenorul ”şepcilor roşii” e pe lista lui Dinamo, dar patronul îl vrea şi la anul pe banca Universităţii Cluj.

Ando e cu un picior la arabi, iar Ionuţ Badea e favorit să-i ia locul pe banca lui Dinamo. Nicolae Badea a pus ochii pe tizul său de la "U" încă dinaintea revenirii "Fălcosului" în "Groapă". Problema e că tehnicianul Clujului mai are un an de contract, iar Walter nu e dispus să-i dea drumul!

"E sub contract cu noi, nu pleacă nicăieri", a anunţat patronul "şepcilor roşii", care nu s-a mai arătat la fel de concesiv în privinţa unei eventuale despărţiri de Ionuţ Badea ca în urmă cu o lună, cînd a spus că, dacă îl vrea, Dinamo îl poate angaja pe tehnician. "Nu mă opun, dacă merge mai sus", a declarat, după Bistriţa - U (scor 2-4), Florian Walter.

Pe de altă parte, Ionuţ Badea spune că nu e adeptul schimbărilor dese de locaţie şi că a venit la Cluj, în noiembrie, ca să facă treabă. "Dacă sînt contactat de un club, îmi anunţ patronul imediat. Aşa mi se pare corect", a explicat Ionuţ Badea.

Cu Walter pe bancă
Ionuţ Badea a fost asistat în dese rînduri de patron, care a stat pe banca "şepcilor roşii" în cea mai mare parte a returului. Tehnicianul nu s-a sfiit să-şi laude patronul atunci cînd acesta i-a sugerat unele soluţii tactice. "S-a dovedit inspitată ideea domnului Walter de a-l trece în centru pe Adrian Cristea", a spus, după CFR - U 1-1, Ionuţ Badea.

Cristea pe loc!
"Prinţul" Adrian Cristea nu va pleca de la Cluj în această iarnă, patronul Florian Walter considerîndu-l indispensabil echipei. "Rămîne, nu plecă nici el nicăieri în această vară. Poate, mai încolo, şi numai în cazul unei oferte foarte bune", a afirmat patronul lui U. Cristea a semnat în iarnă o înţelegere valabilă trei ani şi jumătate, dar s-a speculat intens că în această vară va pleca de la Cluj în cazul unei oferte din străintătate.

Schimbări minime
Pentru prima dată după 2009 cînd a preluat clubul, Walter nu intenţionează să efectueze schimbări radicale în echipă. "Vor veni trei, patru jucători", a spus patronul, transferurile urmînd să întărească, în special, apărarea. Galamaz a fost deja acontat, fostul campion cu Unirea Urziceni urmînd să semneze pe doi ani cu U.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
adisa
adisa  •  11 Mai 2011, 10:43

Luati-l de la noi numa sa scapam de el...daca nu avea echipa eram noi retrogradati acuma in locul Craiovei.La cate meciuri am castigat cu noroc si cu geniul jucatorilor... LASA-NE BADEA!!!PLEACA!!!DU-TE!!!

ligax
ligax  •  10 Mai 2011, 13:56

Pai daca Walter este atat de "inspirat", la ce mai e nevoie de Ionuţ Badea?

mizzzerya
mizzzerya  •  10 Mai 2011, 13:16

un tanar antrenor de perspectiva in ceea ce priveste sustinerea federalilor :)))) tineti-l voi acolo la Cluj . Asta ar mai lipsi , sa vina la Dinamo .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează