LIGA 1  ·  CATANIA

Walter Zenga: "Dică e o mare dezamăgire pentru mine" :(

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2009 00:00

Tehnicianul Cataniei, Walter Zenga, a dezvăluit motivele pentru care fostul decar al Stelei nu a reuşit să se adapteze în Serie A.

"L-am vrut foarte mult, dar dacă nu s-a adaptat ce puteam să fac? Sînt jucători într-o formă mai bună, e o mare dezamăgire pentru mine că Dică nu a reuşit în Serie A. Îmi pare rău că s-a întîmplat aşa, Catania a dat şi foarte mulţi bani pe el, însă nu aveam ce să fac. Asta e, mergem mai departe!" a spus Zenga la GSP TV.

Tehnicianul Cataniei, Walter Zenga, a dezvăluit motivele pentru care fostul decar al Stelei nu a reuşit să se adapteze în Serie A.

"L-am vrut foarte mult, dar dacă nu s-a adaptat ce puteam să fac? Sînt jucători într-o formă mai bună, e o mare dezamăgire pentru mine că Dică nu a reuşit în Serie A. Îmi pare rău că s-a întîmplat aşa, Catania a dat şi foarte mulţi bani pe el, însă nu aveam ce să fac. Asta e, mergem mai departe!" a spus Zenga la GSP TV.Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo
Libertatea
Comentarii (6)
 •  04 Aprilie 2009, 10:55

NOI SIAMO IL CALCIO CATANIA!!!!

 •  25 Martie 2009, 03:39

Dica e prea slab pentru serie a! oricum totusi e norocos,ia bani degjaba,moca..macaronari platesc si se oftica cred:))))

 •  24 Martie 2009, 23:13

dica e un pampalau ...cand in semifinale iei galben si iti pui mainile in cap ca nu poti sa joci finala si nu mai misti nimic pe teren esti un caracter nul...asa ca nu`l mai faceti fotbalist...sau cum vreti voi...o avea el un pic de talent...dar e lent...oricum caracter zero...asa cum are si domnul ronaldo care n`are nici buletin dar stie sa jigneasca...

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
U Cluj - CSM Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - Dinamo
Digi 2, Telekom 2
21:45 Fotbal, Serie A
Torino - Sassuolo
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1