FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Walter Zenga recunoaște: "Am vorbit cu Becali" + Italianul îi dă un sfat important lui Dică: "Să lase alibiurile"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 11:34

Plecat de la Crotone la finalul sezonului trecut, Walter Zenga (58 de ani) e liber de contract și e deschis negocierilor pentru o revenire în Liga 1.

Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo a fost luat în calcul pentru înlocuirea lui Nicolae Dică la formația roș-albastră și spune că a rămas în relații foarte bune cu Gigi Becali.

"Am o relație bună cu Gigi Becali. Chiar am vorbit cu el de curând. Nimic mai mult. Mi-aș dori să revin cândva în Liga 1", a declarat Zenga la TV Digi Sport.

Italianul i-a oferit și un sfat antrenorului de la FCSB: "Am un sfat pentru Dică. Nu trebuie să spună niciodată că are nevoie de un vârf, că are nevoie de un fundaș central. Nu trebuie să aibă astfel de alibiuri".

Walter Zenga a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2004-2005, iar pe Dinamo în 2007. De-a lungul carierei le-a mai antrenat pe New England Revolution, Brera, FC Național, Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Al-Ain, Catania, Palermo, Al-Nassr, Al-Nasr, Al Jazira, Sampdoria, Al-Shabab, Wolverhapton și Crotone.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  26 Iulie 2018, 14:14

Zenga asa de bun antrenor esti ca acum stai pe bara. E usor sa dai sfaturi cand esti pe bara, nu? Zenga tie ce atacant sa iti aduca cand tu nu antrenezi nimic, zi si tu?

risc_mix
risc_mix  •  26 Iulie 2018, 13:03

Bă, da mare antrenor e și zenga ăsta. Păi cum mă să nu spui ce-ți trebuie dacă ție îți trebuie jucători pe anumite posturi? Mai ales la fcsb unde Vasi , înnebunit după bani vinde tot, fără discernământ fără să-l întrebe pe antrenor? Ăsta nu e alibi bă broscare, e o cerere firească. Alibi e atunci când începeți( voi antrenorii, fără excepție) cu prostii gen: n-au respectat sarcinile de joc, am luat gol din fază fixă, arbitrul n-a dat ,,galben” lui X, trebuia să avem un corner, etc

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Iulie 2018, 12:39

Sfătos mai e și globetrotter-ul ăsta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează