FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Week-end cu divorțuri la Dinamo! 5 jucători de bază vor să plece » Ce se întâmplă cu Uhrin

Dinamo se poate despărți în aceste zile de fotbaliști importanți ai echipei, Anton, Fabbrini, Nemec, Răuță și Achim
Dinamo se poate despărți în aceste zile de fotbaliști importanți ai echipei, Anton, Fabbrini, Nemec, Răuță și Achim

Articol de , - Publicat vineri, 09 iulie 2021 17:22 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 19:49

Dinamo se poate despărți în aceste zile de fotbaliști importanți ai echipei, Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Alex Răuță și Vlad Achim. „Încă sunt la Dinamo”, a reacționat Dusan Uhrin, azi după-amiază. O singură veste bună pentru roș-albi: Ehmann, întors din drum. 

Dinamo intră în linie dreaptă pentru startul campionatului, prevăzut pe 16 iulie, într-o atmosferă neagră.

Fotbaliștii sunt supărați și acuză neplata salariilor, adunându-se până la 4 luni de restanțe, antrenorul Dusan Uhrin este descumpănit de întreaga situație a clubului și, zilnic, se gândește să părăsească „haita", oficialii așteaptă „undă verde", hârtie oficială, de la TAS pentru a debloca transferurile.

5 jucători de bază de la Dinamo vor să plece » Iuliu Mureșan: „Dacă le dăm drumul la toți, ce facem, joc eu?!"

  1. Cinci fotbaliști importanți ai echipei, Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Vlad Achim și Alex Răuță, fie s-au antrenat separat în ultimele zile, acuzând diverse accidentări, fie au evitat ședințele de antrenament, așteptând să ajungă la un acord pentru a se despărți de Dinamo. Conducerea așteaptă să se ridice interdicția la transferuri, apoi se va opune plecărilor, fiindcă Uhrin nu are lot pentru prima etapă cu Voluntari. „Dacă le dăm drumul la toți, ce facem, joc eu?!", a reacționat Iuliu Mureșan pentru Gazeta Sporturilor. Plecările celor cinci sunt iminente, fiind o chestiune de zile.
     
  2. „Încă sunt la Dinamo", a replicat și Dusan Uhrin. Antrenorul, neplătit la rândul său, este dezamăgit de tot ceea ce vede la Dinamo, fiind descumpănit și de faptul că unii jucători fie acuză accidentări, fie nu vor să joace în partidele de verificare. Mureșan l-a convins o dată să se întoarcă, după ce plecase la Praga, week-end-ul trecut, însă incertitudinea planează asupra tehnicianului. El are gânduri de plecare de mai multe săptămâni, din cauza situației generale la club. 
     
  3. O singură veste bună. Unul dintre cei doi fundași centrali disponibili în acest moment, Marco Ehmann (eligibil U21), a fost convins să continue la Dinamo și să renunțe la gândul plecării. „Da, rămâne", a declarat directorul executiv.
Week-end cu divorțuri la Dinamo! 5 jucători de bază vor să plece » Ce se întâmplă cu Uhrin
Nemec, unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo, foto: Imago

Toți fug de Dinamo 

În continuare echipa nu are medic, nu a fost convins niciunul dintre cei doi ce-au fost la echipă în ultima vreme, Liviu Bătineanu și Tiberiu Constantin Horcea, să se întoarcă la Dinamo. Meciuri de verificare nu se mai pot antama până la startul rundei inaugurale, oricum, jucătorii nu vor să evolueze. Ei se plâng că-și riscă viața și integritatea la antrenamente, fără doctor.

4 amicale consecutiveau boicotat jucătorii dinamoviști, în ultimele 10 zile, cu Unirea Slobozia, Metaloglobus, Dunărea Călărași și Rapid. "Câinii" au bifat doar două amicale: 4-1 cu Ankara (liga 2 din Turcia) și 1-2 cu Galatasaray

„Nu vom arăta bine în primele etape. Și din cauza acelei interdicții la transferuri. Sunt jucători și impresari care mă sună, sunt interesați de Dinamo. Sunt în discuții cu jucători care vor salarii pe care Dinamo și le poate permite, încercăm să facem un lot mai bun decât avem în acest moment"
Iuliu Mureșan, director executiv Dinamo 

„Sunt echipe ce au făcut rezultate cu salarii mici, cu medie de 5-6.000 de euro pe lună. Uitați-vă la Sepsi, Viitorul, Academica. Ori la Dinamo am găsit salarii de campioana României!" 
Iuliu Mureșan, director executiv Dinamo

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă, cu Voluntari, dacă cei 5 jucători vor părăsi „haita”: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, G. Crețu, A. Florescu, Mihaiu - A. Bani, Neicuțescu

Dinamo mai primește și vești bune! Victorie la TAS pentru „câini”

Mai apar și vești bune în peisajul cenușiu de la Dinamo. „Câinii” au aflat că TAS le va ridica interdicția la transferuri.

Din informațiile obținute de GSP.ro, oficialii dinamoviști au fost informați că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotărât să le permită din nou să efectueze transferuri. 

Informația a fost confirmată pentru Gazeta de oameni din cadrul clubului dinamovist, care au spus că mai așteaptă doar hârtia prin care TAS certifică acest lucru. 

Șefii așteaptă documentul respectiv chiar astăzi. Dinamo a aflat că a primit interdicție la achiziții după memoriul depus de Isma Lopez, unul dintre jucătorii sosiți în „haită” în timpul lui Don Pablo Cortacero. Între timp, cei din club au făcut eforturi majore pentru a plăti către TAS taxa de 20.000 de franci elvețieni pentru ca speța să fie analizată.

Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo mai primește și vești bune! Victorie la TAS pentru „câini”

Noul șef de la Dinamo anunță prioritatea absolută: „Altfel, intrăm în faliment!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 07:27
Postat de creeperno115 pe 09 Iulie 2021, 22:37

Ce bine e sa scapi de petarde!

Las’ ca tranferati repede cativa jucatori care nu pretind salariu…Stai, nici din aia n-aveti voie? Viata de caine…

creeperno115
creeperno115  •  09 Iulie 2021, 22:37

Ce bine e sa scapi de petarde!

amadeus2021
amadeus2021  •  09 Iulie 2021, 21:46
Postat de 17nentori_17nimeni pe 09 Iulie 2021, 18:49

Nici doctor nu mai avem ce sa zicem de leucoplast sau pansamente.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close