FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Wesley l-a transformat în Robocop pe Beto: ”Cînd m-am văzut în oglindă, m-am speriat!”

Beto a ieşit şifonat dintr-un duel cu vasluianul Wesley
Beto a ieşit şifonat dintr-un duel cu vasluianul Wesley

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 12:16

Portarul lusitan va lipsi astăzi în Cupă, dar nu va rata derby-ul cu Rapid din weekend

Antonio Pimparel " Beto" nu va uita prea repede ciocnirea cu Wesley în urma căreia s-a ales cu pometele şi arcada spartă. Beto nu a mai putut continua partida, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-au aplicat 36 de copci! "Pe moment nu am simţit durere, nu ştiam ce s-a întîmplat. Doctorul mi-a zis că nu pot să joc, să nu mai insist, şi nu înţelegeam de ce. Cînd m-am văzut în oglindă, m-am speriat. Nu credeam că arăta aşa de urît", a povestit Beto.

Portarul lusitan nu va juca astăzi în Cupa României. "I s-a făcut o tomografie şi apoi a fost cusut la Clinica de Oftalmologie. A fost nevoie de 36 de puncte de sutură", a menţionat medicul formaţiei feroviare, Ovidiu Dragoş. Totuşi, portarul nu va rata derby-ul cu Rapid. "Sută la sută voi putea să joc, asta dacă va decide antrenorul să mă trimită între buturi. Sînt aici pentru suporteri, sîntem o familie împreună. E prea devreme să vorbim de o campioană, cert e că avem o mare echipă. Nu avem vedete, la noi există o singură vedetă: echipa!", a conchis goalkeeperul lui CFR.

"Nu-i port pică lui Wesley, nu sînt supărat. A fost un accident, noi ne cunoaştem şi ne respectăm reciproc"
Beto, portar CFR

"Beto nu ştia exact ce a păţit. Sînge a curs puţin, dar deschizătura sub ochi era mare. Nu putea sub nici o formă să continue jocul. După ce s-a văzut în oglindă, mi-a dat dreptate"
Ovidiu Dragoş, medic CFR


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cfrclujole
cfrclujole  •  21 Septembrie 2011, 20:20
Postat de dodesteanu pe 21 Septembrie 2011, 13:26

la o taietura de maximum 5 cm,cum doamne iarta-ma,poti sa faci 36 copci??!!!...iar umblati cu exagerari?...chiar ne luati de prosti pe toata lumea?...prost e si ziaristul care a ingerat aceasta stire din partea c.f.r-ului!...a muscat la o goanga aruncata din partea lor la misto!...daca il ducea capul, isi dadea seama ca aia au ris de el!...

Sper ca nu esti medic.....

dorutzu74
dorutzu74  •  21 Septembrie 2011, 20:08

Nu vreau sa intru in polemica pe acest forum, dar careul de 6 metri(acolo unde portarul e suveran), nu tine pana la 7 metri. Daca analizati dinamica fazei veti vedea ca acel contact e cel mult pe linia de 6 metri. Inclin sa cred ca e la 7 , dar poate ma insel...

fotbalfan
fotbalfan  •  21 Septembrie 2011, 18:40
Postat de dorutzu74 pe 21 Septembrie 2011, 13:57

Pai ar trebui ca Wesley sa fie suparat pe Beto... Chiar nu a remarcat nimeni ca Wesley venea in saritura cu spatele(deci nu avea cum sa-l vada),iar Beto era cu fata.Iarasi trebuie precizat ca Wesley era in aer de 2 secunde cand Beto a inceput sa sara.

cateva idei: cine loveste mingea? contactul a fost i ncareul de 6m unde portarul e protejat! ce bolovan sare cu spatele spre minge? oricum, bine ca nu s-au accidentat grav niciunul ! hai CFR !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează