FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOȘANI 0-1

"Winning ugly", specialitatea casei la Botoșani » Ce a declarat Costel Enache după victoria de la Timișoara + ce așteptări are înaintea semifinalei cu Craiova

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 20:17

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a subliniat importanța victoriei de la Timișoara, 1-0, înaintea turului semifinalei Cupei de la Craiova. 

"Jocul n-a fost spectaculos, a fost unul de luptă. Au fost ocazii, dar jocul putea să fie mult mai spectaculos decât a fost.  Avem nevoie de încredere, avem nevoie de goluri marcate după o perioadă în care am suferit. Azi nu ne-a interesat posesia, am vrut să jucăm pe contraatac. Mă bucur că am gestionat bine situația și am câștigat.

Au fost ceva nervi la pauză, dar rămânem uniți chiar dacă mai apar unele discuții contradictorii. Subliniez importanța factorului mental pentru meciul cu U Craiova din Cupă de joi. Vrem să mergem cu energii pozitive la Craiova", a spus Costel Enache, la TV Telekom Sport. 

Pentru botoșăneni urmează un meci extrem de important, meciul tur cu U Craiova din semifinalele Cupei. Duelul care poate propulsa echipa lui Enache în prima finală din istorie se joacă joi, de la ora 20:30, pe "Ion Oblemenco", liveTEXT pe GSP.ro. 

Vezi aici cronica + video cu golul partidei ACS Poli Timișoara - FC Botoșani 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează