FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

WOW! Se pune bine cu Gigi Becali?! Prima schimbare majoră pregătită de Ionuț Lupescu: "Mă pun la masa negocierilor cu el"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 18:17

Ionuț Lupescu a anunțat că, dacă va câștiga șefia FRF pe 18 aprilie, prima măsură pe care o va lua va fi să pună un nou președinte la cârma Comisiei Centrale a Arbitrilor, în locul grecului Kyros Vassaras, criticat în repetate rânduri de Gigi Becali.

"Burleanu a făcut ceva grav. A adus un grec la arbitri. (n.r Kyros Vassaras la CCA). Îți bați joc de noi? Noi suntem handicapați? Noi suntem proștii lumii? Suntem gunoaiele Europei? Nu putem aduce șefi la arbitri și antrenor la echipa națională?", spunea Becali în urmă cu o lună.

Lupescu l-a auzit și i-a repetat cuvintele: "Preşedintele CCA-ului trebuie să fie un român. Asta nu înseamnă că am ceva cu Vassaras. Dimpotrivă, am o părere bună despre el, ştie să dezvolte arbitrajul. Dar o să mă aşez la masa negocierilor cu Balaj sau cu oricine e în măsură să conducă arbitrajul românesc. Dar vă spun că nu cred că problema fundamentală a fotbalului românesc e arbitrajul.

Dacă se greşeşte, se greşeşte pentru că eroarea e omenească. Nu se mai primesc directive, aşa cum se întâmpla acum 12 ani. Trebuie să ai grijă doar de modul în care îi creşti pe arbitri", a spus Lupescu la TV Digi Sport.

Când sunt alegerile FRF și cine votează

  • 257 de membri afiliați FRF vor vota la alegerile de pe 18 aprilie
  • Au drept de vot cluburile care sunt afiliate la FRF și care își desfășoară activitatea sub egida forului: fotbal (fete și băieți), futsal, fotbal pe plajă etc
  • La nivel de fotbal - echipe masculine, dreptul de vot coboară până la nivelul echipelor Under-17. La feminin – inclusiv U-15. La restul (futsal, fotbal pe plajă), au drept de vot toate etajele de vârstă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1937121242987993
George Bradea  •  15 Aprilie 2018, 23:02

il pune pe Deaconu presedintele CCA :)) scapi de dracu dai de tac-su

patraulea2015
patraulea2015  •  15 Aprilie 2018, 21:32
Postat de khal_37 pe 15 Aprilie 2018, 20:49

Ma...tu sfidezi prostia.

Nu....Inteligenta il ignora!!

khal_37
khal_37  •  15 Aprilie 2018, 20:49
Postat de ovidiu_3003 pe 15 Aprilie 2018, 20:17

jiji recidivistul ...un sarantoc cu mana intinsa...

Ma...tu sfidezi prostia.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează