FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 3-4

WTF » Declarație șocantă făcută de Cornel Dinu despre Gabi Torje: "Are inima aproape de fund"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 09:28

Dinamo s-a impus pe terenul Chiajnei, 4-3, după un meci extrem de spectaculos, iar Cornel Dinu s-a dat în stambă în studioul Telekom Sport,  acolo unde a făcut o declarație ciudată despre Gabriel Torje.

Meciul a consemnat revenirea lui Gabi Torje în tricoul alb-roșu, după 7 ani. Mijlocașul a marcat în minutul 71, pentru 3-1, la 11 minute după ce a intrat pe teren.

Deși a fost lăudat de Miriuță și de colegi, Gabi Torje a fost criticat dur de Cornel Dinu, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo. Dinu a avut o declarație dizgrațioasă la adresa lui Torje.

"Italienii au o vorbă. Cei mici sunt periculoși pentru că au inima aproape de fund și se strică repede. Torje mi se pare că e supraponderal. La ăștia mici când pun câteva kilograme în plus se pot răsturna foarte ușor", a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: Cornel Dinu i-a mitraliat pe jucătorii lui Dinamo: "Nu știu unde-i găsește pe strigoii ăștia" » Un singur jucător lăudat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
910155375674459
Metzler Walter  •  14 Februarie 2018, 12:23

d-l dinu a jucat in echipa cu valori prin70,acum se joaca alt fotbal ,si nu mai sint talente ca pe vremuri,atunci cind era un fotbalist bun il lua steaua sau dinamo era o regula si acuma sint tineri dar le lipsesc elementele tehnico tactice,se pune putin accent pe partea tehnica se auto multumesc cu puti.

306640699727631
Nae Ionescu  •  14 Februarie 2018, 11:31

iar latinii spuneau "nihil sine deo" insa pentru tine nu exista vreun Dumnezeu. poate mason poate din jucarii etc. de la o virsta multora de genul acestui fotbalist rautacios care uita ca atunci cind arata cu un deget alte trei sint orientate catre el face afirmatii jignitoare. poti spune ca este cu o greutate mai mare sau inacceptabila dar sa faci remarci de genul asta isi arata limitele. omul inteligent nu face remarci de genul asta. nu este rautacios si nu se da doct. asta este diferenta dintre un iscusit in vorbe si un inteligent. imi pare rau domule Dinu dar a fi generos este prea mult pentru dumneata. cuvintele au fost inventate pentru a ascunde adevarul si iti asumi asta facind actele pline de minima inteligenta. cind acest club este in halul in acre este. abia au putut sa isi incroape niste jucatori foara bani dumneata te intrebi de ce nu sint atit de perfecti? cum se numeste asta? vanitate? orgoliu ? oare sti care este diferenta? un mare erou pe numele lui de gafencu spunea " sa fiti atenti sa nu confundati demnitatea cu orgoliul!" duneata nu prea sti ce vorbesti pentru ca esti inconjurat de tot ce este rau. nu vorbesti ci doar vomiti. chiar nu ai nici un pic de bun simt? se pare ca nu.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Februarie 2018, 22:36

hai ca e amuzant nea Dinu! :D mai ramane sa spuna ca lui Torje ii put picioarele, ***! :D ce cauta , ma frate, la tv sa comenteze, ca el numai de fotbal nu comenteaza! cred ca mai bine aplica pentru un loc la circus globus, la cat e de sugubat! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează