FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Young Dinamo » Viitorul este sub echipa lui Mircea Rednic la numărul tinerilor folosiți! Steaua completează podiumul

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 10:29

Dinamo a folosit cei mai mulți fotbaliști pînă în 21 de ani dintre toate prim-divizionarele. Rednic a aruncat în luptă 10 tineri, aproape o echipă întreagă, iar pe locurile următoare sînt Viitorul (9) și Steaua (8).

Dinamo a ajuns să se lupte pentru campionat cu fotbaliști care s-au afirmat în Ștefan cel Mare: Dorin Rotariu, Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Andrei Tîrcoveanu, Laurențiu Corbu, Ionuț Șerban, Fabian Himcinschi, Robert Moldoveanu și Ionuț Costache.

Roș-albii au 14 fotbaliști pînă în 23 de ani, lotului anterior adăugîndu-i-se Andrei Marc, Collins Fai, Iustin Popescu și Bogdan Gavrilă.

E adevărat că unii dintre ei au foarte puține minute jucate. Printre aceștia se numără Himcinshi, Costache, Tîrcoveanu și Robert Moldoveanu. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2016, 13:59

...acum o sa scada si mai tare media de varsta cu venirea lui Pecania si sintagma ...”copiii lui Hagi” o sa aiba si mai mult sens !!! Ziaristi *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Ianuarie 2016, 13:56
Postat de Mihai RAzvan pe 05 Ianuarie 2016, 13:27

Sa fim seriosi ... viitorul are mai multi jucatori tineri titulari ...dinamo pe uni i-a folosit cateva minute .... articol de cacao....

Depinde ce inseamna la tine ...”tanar” ! Tineri sunt si Cernat, Nicolita , Achim, Filip, Aganovici, Mitrea, Ciupe, Boli, Buzbuchi, Chitu sau Benzar....numai ca nici unul ne e sub 25 de ani !!!! Iata ca fara sa vreau ti-am scos o echipa care are media de varsta undeva la 28-29 de ani !!!! Tineri, ....nimic de zis iar 80 % sunt titulari ! Deci ?

sorin.pch
sorin.pch  •  05 Ianuarie 2016, 20:40
Postat de Mihai RAzvan pe 05 Ianuarie 2016, 13:27

Sa fim seriosi ... viitorul are mai multi jucatori tineri titulari ...dinamo pe uni i-a folosit cateva minute .... articol de cacao....

ok cum zici tu, viitorul folosete mai multi tineri sub 23 de ani, dinamo era cea mai mica medie a varstei din liga 1,are cel mai tanar lot de jucatori. si nu-mi spune ca dinamo folosete 5 jucatori sub 23, si viitorul 6, cand la medie dinamo are ce-l mai tanar lot din liga 1

Vezi toate comentariile (5)
Comentează