FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NEWS ALERT FCSB are atacant! Gigi Becali: „A semnat” » Detaliile contractului

Gigi Becali, patronul FCSB, a rezolvat mutarea cehului Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant), ultima dată la Viktoria Plzen.
Gigi Becali, patronul FCSB, a rezolvat mutarea cehului Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant), ultima dată la Viktoria Plzen.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 19:46 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 20:02

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că a rezolvat mutarea cehului Zdenek Ondrasek (32 de ani, atacant), ultima dată la Viktoria Plzen.

„Da, am semnat cu Ondrasek! I-am oferit contract pe un an. Apoi, dacă va bifa 70 la sută din meciuri în acest sezon, i se va prelungi automat contractul. Și tot așa! Acum totul depinde de el”, a declarat Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali: „Zdenek Ondrasek a semnat cu FCSB”

FCSB are atacant! Gigi Becali: „A semnat” » Detaliile contractului

FCSB se afla în căutare de atacant. După despărțirea de Vukusic și Buziuc, plus colapsul transferului lui Andrei Dumiter de la Sepsi OSK, echipa lui Gigi Becali a căutat activ „vârful” care să rezolve problemele ofensive. În vârstă de 32 de ani, Ondrasek a evoluat ultima dată în Cehia, la Viktoria Plzen.

750.000 de euroeste cota de piață a atacantului, conform Transfermarkt

Cine este Zdenek Ondrasek, noul atacant al lui FCSB

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evolua din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

7 selecțiiare Ondrasek în „naționala” Cehiei, pentru care a debutat în octombrie 2019. A marcat de două ori

FCSB a făcut alte 3 transferuri în această vară:

  • Stipe Vucur - 29 de ani, stoper
  • Andrei Cordea - 21, mijlocaș ofensiv
  • Alexandru Crețu - 29, mijlocaș defensiv (va fi folosit ca fundaș central)

VIDEO. Imagini cu evoluțiile lui Zdenek Ondrasek

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ioanițoaia l-a întrebat direct pe Dan Petrescu: „Tu cu cine ești? Cu FCSB sau cu CSA?” » Răspuns clar al „Bursucului”: „Așa trebuie să fie!”

Fost antrenor la FCSB: „Am un pact cu Dică. Ne întoarcem să luăm titlul” + „Da, sunt lucruri pe care le-am văzut pe bancă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
luciann
luciann  •  23 Iunie 2021, 11:57
Postat de catalynn pe 23 Iunie 2021, 01:58

Sa-l vedem daca tu zici! Sâmbăta de la 11 avem un mic la Clinceni, știi tu, cu ăia care au încurcat FC fcsb! Respect Ureche btw! :-))) Facem pariu ca Ondrasek nu va fi in tricoul Stelei!? :-))) Nu trebuie sa pui poze fake, meciul va fi pe YouTube, canalul SteauaTV deci vedem daca va fi sau nu! :-))))

Am auzit ca ati inceput sa mergeti cu "Steaua sus ràsare" prin vecini, ca sa cautati sponsori!:))) Unde sunt miliardarii aia, nu se inghesuie la "stema" voastra?:))) Pana si Iordanescu va critica!:))) Daca nu..."forever second league" scrie pe voi!:)))

luciann
luciann  •  23 Iunie 2021, 11:55
Postat de steaua_adevarata pe 23 Iunie 2021, 05:56

Ahahaha, cica in tricoul Stelei....aia n-o sa o vezi silvica.

Cf Lali, te lasà memoria de cand te-ai pensionat!?:))) Pai cand faceam eu instructaj cu tine, aici pe GSP, contul Silvio nici nu exista!:))) Ai dat in bàlbàialà si ai inceput sa ai vedenii?:)))

vasglo
vasglo  •  23 Iunie 2021, 08:37
Postat de steaua_adevarata pe 23 Iunie 2021, 05:56

Ahahaha, cica in tricoul Stelei....aia n-o sa o vezi silvica.

Asa-i ca NUMELE Steaua a fost lipit de Talpan pe fruntea clonei aparute in 2017 in curtea UM 02301!.. -:)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează