FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste excelentă primită de Gigi Becali » Și-a reziliat contractul și poate semna cu FCSB

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a primit acceptul lui Plzen de a-și căuta o nouă formație.
Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a primit acceptul lui Plzen de a-și căuta o nouă formație.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 17:37 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 18:56

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, a primit acceptul lui Plzen de a-și căuta o nouă formație.

Gigi Becali este tot mai aproape să îndeplinească un obiectiv important din această vară. Viktoria Plzen l-a anunțat astăzi pe Zdenek Ondrasek că își poate căuta un nou angajament. FCSB este în pole-position pentru obținerea semnăturii atacantului ceh. Pe fir ar fi intrat și Wisla Cracovia.

Cine este Zdenek Ondrasek, atacantul dorit de Gigi Becali

Zdenek Ondrasek este un atacant central care măsoară 1,86 metri și evoluează din septembrie 2020 la Viktoria Plzen. Ondrasek are în CV echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas. La Plzen, a înscris de 7 ori în 36 de meciuri.

Zdenek Ondrasek, sub contract cu partenerii Aneimaria Prodan

Zdenek Ondrasek este impresariat de frații Zika, parteneri ai Aneimaria Prodan în firma SPOCS. Din informațiile oferite de site-ul oficial, Pavel Zika este directorul executiv al firmei de impresariat, iar David și Filip sunt colaboratori.

SPOCS reprezintă o rețea globală de consultanți sportivi, cu sferă de influență în Munchen, Hamburg, Londra, Birmingham, Marid, Zurich, Sofia, Viena, Paris, Praga, Istanbul, București, Cairo, Dubai sau Qingdao.

VIDEO Prima conferință a lui Dinu Tudoran la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Laude pentru jucătorul aflat în dizgrația lui Becali: „E foarte util, foarte bun” » Dumitrescu explică de ce nu joacă la FCSB

Anamaria Prodan reaprinde conflictul cu Gigi Becali: „Nici dacă mor de foame!” » Ce fotbalist de la FCSB ar putea avea de suferit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (25)
anonim91
anonim91  •  19 Iunie 2021, 03:54

Asta daca vine la Fcsb îi bate pe ăștia in vestiar. Îi dă doua lui "Tase" de îl trimite la colț.

digei
digei  •  19 Iunie 2021, 02:13

Sau cu alta echipa... excludeti din titlu alta varianta?

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Iunie 2021, 01:10
Postat de kuba pe 18 Iunie 2021, 21:04

Cehul e băiat deștept și va alege Wisla Cracovia , una din cele mai mari echipe ale Poloniei. Ce sa caute in Berceni la cocoșatul de oijeer?! Apropo in poza lui nea Cici, unde este vata și lumânarea?!

Era vata de zahar si a mancat-o Lutu inainte sa faca fotografia :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează