FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Zmărăndescu nu rămîne dator! » Fostul bodyguard al lui Gigi îi răspunde dur lui Victor Becali: "Ori la bal, ori la spital!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 12:22

Cătălin Zmărăndescu îi răspunde dur lui Victor Becali, după ce acesta l-a atacat la RTV, dezvăluind totodată şi cum a ajuns să lucreze pentru şeful Stelei.

Zmărăndescu şi-a exprimat luni seara temerea că Gigi ar putea să facă un gest necugetat după ce a fost condamnat: "Sper să nu facă vreo prostie, sa intre cineva după el in birou. Este tată, e greu pentru el", a declarat fostul bodyguard in direct la sport.ro.

Reacţia impresarului a venit a doua zi: "Zmărăndescu să-şi păstreze sfaturile pentru el, că n-a realizat nimic în viaţă. Dacă auziţi de el, auziţi pentru că a lucrat pentru Gigi Becali".

Afirmaţiile l-au deranjat pe luptător, care a ţinut să clarifice lucrurile. "Nu i-am dat sfaturi lui Gigi şi nici nu i-aş mai da vreodată, oricum nu ascultă de nimeni, m-am temut de un gest necugetat fiindcă el a însemnat ceva pentru mine odată. Are dreptate Victor Becali, nu am realizat nimic, pentru că în urma deciziilor lui Gigi m-am dus la puşcărie şi i-am luat apărarea în loc să-mi scap pielea. Am pierdut atunci tot, plătind avocaţi din propriul buzunar."

Pariul care l-a facut bodyguard
Zmarandescu a dezvăluit apoi cum a devenit garda de corp a sefului Stelei, cu trimitere directa la Victor Becali. Totul se intîmpla in 1998, perioada in care spune ca deja se afirmase ca sportiv.

"Reprezentasem Romania la Balcaniada, la campionate europene si mondiale, iar in perioada aceea lucram pentru Copos, facandu-mi deja un nume ca sportiv. La o gala trebuia sa lupt impotriva unuia dintre bodyguarzii lui Becali, el punand pariu cu cineva ca acesta va invinge. L-am batut de l-am rupt!

Dupa meci, antrenorul mi-a zis: << Te rog din partea dlui Becali sa nu te superi daca arbitrul da egal, ca nu da bine. >> Spectatorii i-au bombardat cu ce aveau in mana. Apoi a venit la mine Gigi, agitat, cu bodyguarzii dupa el.  << Bravo, ba, baiatule >> mi-a zis, dupa care mi-a intins 300 de dolari, o suma de trei ori mai mare decat bursa pe care o aveam. << Stii cine sunt, da? De acum incolo lucrezi pentru mine>>. Cu alte cuvinte, finantatorul celei mai puternice echipe din Romania insista sa fie protejat de mine, atat de necunoscut eram!", a dezvaluit Zmarandescu, care a continuat. "Cam asta ar trebui sa stie Victor Becali si cei care gandesc ca el, ca Gigi a venit la mine, nu eu m-am dus peste el".

Amenintari prin telefon
Fosta garda de corp a lui Gigi Becali a incheiat cu un mesaj dur pentru apropiatii acestuia: "Repet, m-am temut pentru el fiindca odata l-am respectat. Pastrati-va parerile si incetati cu amenintarile prin interpusi, ca nu mi-e frica de nici unul dintre voi. Nu mai am nimic de pierdut, ori la bal, ori la spital!".

3 centuri detine Zmarandescu in acest moment. Titlul european si mondial IFC in MMA. Titlul european IBA la box.

1000 de români l-au sustinut la meciul pentru centura mondiala IFC

22 iunie este data urmatoarei lupte a lui Zmarandescu in circuitul MMA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
luter
luter  •  24 Mai 2013, 09:45

cataline,nu trebuie sa-ti consumi energia cu unul ca victor sasaila ,el se pricepe la verificat si incarcat acumulatori auto .asta-i meseria lui ,nu-l prea duce intelectul deci ,discernamant KANCY .

hofer
hofer  •  24 Mai 2013, 01:48

Dale in freza ! Pai ce cred ei ca so intalnit hotu cu prostu ? Multa lume nu-i poate inghiti pe cioflingari astia.

steaua_club_oslo
steaua_club_oslo  •  23 Mai 2013, 17:34

Un articol bun pentru fanii lui gigi si excelent pentru cei ai Stelei: ://www.adriangeorgescu.ro/2013/05/21/la-inchisoare-cu-gigi-becali/

Vezi toate comentariile (31)
Comentează