FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Zotta şi-a pierdut optimismul » Asta e "minunea" care ar putea salva Rapidul: "Ar fi bine să fie aşa, dar nu cred"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 decembrie 2012 18:11

În momentul în care Rapid a declanşat procedura de insolvenţă, Constantin Zotta se declara optimist în privinţa viitorului pe care-l va avea clubul din Giuleşti.

Acum însă, preşedintele Rapidului crede că doar o minune ar putea face ca problemele alb-vişiniilor să dispară într-un timp scurt.

"Planul de redresare sună frumos la prima vedere şi ar fi bine să fie aşa, m-ar bucura, ar fi perfect. Ar însemna ca tot Copos sau o terţă persoană să vină să achite datoriile pe care le are clubul. Altfel, n-ar putea ieşi din insolvenţă. Ar fi bine să fie aşa, dar nu cred", a spus Zotta la Dolce Sport.

Preşedintele Rapidului e pe picior de plecare din Giuleşti, anunţîndu-şi demisia pe 18 decembrie şi va mai sta la club doar două luni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
boby01
boby01  •  30 Decembrie 2012, 11:53

Acum a inceput si el sa comenteze,stie ca trebuie sa plece si acum e tare in gura....marshhhh din giulesti....FORZA RAPID!!!

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  30 Decembrie 2012, 11:48

Bă, corsicani căcăcioşi, nu Zotta a îngropat Rapidul. Vinovaţii sunt Utecilă (50%), Conducătorul Gheorghe (30%), Muce (20%). Dar voi sunteţi nişte lingăi obişnuiţi să înjure slugile.

catzulinho
catzulinho  •  29 Decembrie 2012, 20:20
Postat de jalemare pe 29 Decembrie 2012, 20:10

asta parca plecase.

E o clauza care spune ca trebuie sa mai stea 60 de zile dupa ce-si depune demisia, era scris lucrul asta in articolul in care el spunea ca a demisionat. Deci, practic, el e plecat dar trebuie sa respecte clauza aia, nu stiu alte detalii mai adanci... :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează