FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

6 jucători out şi un transfer ratat » Noutăţile din tabăra Rapidului înainte de plecarea în cantonament

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 10:09

Situaţia s-a mai limpezit la Rapid.

După ce jucătorii au refuzat să se antreneze şi au ameninţat că nu vor pleca în cantonament, şefii giuleştenilor au calmat spiritele plătindu-le un salariu.

Înainte de plecarea în Antalya, rapidiştii se vor despărţi de cîţiva jucători. Walace, Grigore, Răduţă şi Matei au încheiat deja socotelile cu giuleştenii şi se pregătesc de despărţire şi Obed şi Plopeanu.

O altă veste proastă pentru vişinii este ratarea transferului lui Cosmin Vîtcă. Portarul nu s-a înţeles asupra contractului cu giuleştenii şi a părăsit cantonamentul.

Vineri, lotul lui Viorel Moldovan va decola spre Antalya pentru primul cantonament. Rapidiştii se vor întoarce pe 14 februarie, dată cînd se va decide la tribunal dacă planul de reorganizare a clubului va fi aprobat.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alessandro_skorpion
alessandro_skorpion  •  24 Ianuarie 2014, 00:01
Postat de brancusi pe 23 Ianuarie 2014, 12:11

Sa traiasca nea Romeo Fantastik!Sper ca le va da hrana la pachet pentru deplasare,ca sa le boicoteze o eventuala greva a foamei prin strainataturi...Sper sa nu se supere suporterii rapidisti pe mine,sincer ma intristeaza crunt soarta pe care o au echipele de traditie ale fotbalului romanesc!

mai bine sa avem mancare la pachet si sa fim fericiti alaturi de aceasta echipa minunata atunci cand cantam pe giulesti decat sa venim ca voi pe stadion si sa ne intre in cur boschetii dintr-e scaune pentru ca echipa s-a desfiintat!

sexilian
sexilian  •  23 Ianuarie 2014, 19:00
Postat de travk pe 23 Ianuarie 2014, 11:55

pe 14 februarie e nasoala treaba....:))

dece moare gigi?

cainerau1953
cainerau1953  •  23 Ianuarie 2014, 14:03

deci se pare ca a fost adevarata stirea aia ca vor pleca 15 jucatori iarna asta de la Rapid, deja cativa au facut acest pas, vor urma si altii !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează