FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. a spus tot! Cum l-a convins pe Trică, de ce a plecat Stîngă + ce spune despre conflictul cu fanii FC U: „Era nevoie de un șoc!”

Adrian Mititelu jr. a vorbit despre ultimele schimbări din club
Adrian Mititelu jr. a vorbit despre ultimele schimbări din club

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2021 12:44 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 13:40

Adrian Mititelu jr, omul care o conduce în prezent pe FC Universitatea Craiova, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, decizia de a-l înlocui pe Ovidiu Stîngă cu Eugen Trică. 

  • FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani).
  • Trică este omul care a reușit promovarea în Liga 2 cu oltenii. Între timp a mai pregătit-o pe Turris, retrasă definitiv din liga secundă.

„S-a ajuns la varianta aceasta ca urmare a rezultatelor proaste din ultima perioadă. Nici fanii nu-l mai doreau pe Ovidiu Stîngă. Suporterii au mereu un cuvânt greu de spus la Craiova. Ambii au acceptat imediat ofertele noastre, nu s-a pus problema să fie greu de negociat. Trică nu a fost demis atunci când a plecat, a fost o despărțire de comun acord”, a declarat Mititelu junior, în dialogul cu reporterul GSP.ro. 

Adrian Mititelu jr. „Echipa avea nevoie de un șoc!”

De ce nu a reușit Ovidiu Stîngă la FC U Craiova? Adrian Mititelu jr. a încercat să identifice cauzele pentru care antrenorul adus de la echipa feminină a lui PSV Eindhoven a plecat din Bănie după doar trei meciuri. 

„Am făcut acel egal la Chiajna, apoi a fost meciul cu Mioveni, în care am condus aproape tot meciul și am fost și dezvantajați de arbitru. Cu U Cluj, am primit gol la singurul lor șut pe poartă. Ovidiu Stîngă nu a avut noroc, efectiv, și știm cu toții că presiunea e atât de mare la Craiova. Echipa avea nevoie de un șoc”. 

Mititelu jr: „Suporterii au avut un aport mare în decizia de a-l aduce pe Trică”

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. a spus tot! Cum l-a convins pe Trică, de ce a plecat Stîngă + ce spune despre conflictul cu fanii FC U: „Era nevoie de un șoc!”

Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit și despre șansele echipei sale la promovarea în Liga 1, dar și despre clinciul pe care l-a avut pe Facebook cu ultrașii echipei, imediat după eșecul cu U Cluj

„Lupta a fost mereu strânsă, nu poți sta mereu sus. Am avut 17 meciuri fără înfrângere, dar oboseala, programul încărcat și ghinionul și-au spus cuvântul. Avem nevoie de doua victorii pentru a intra în play-off de pe primul loc. 

Presiunea venea după meciul prost pe care l-am făcut la Cluj. Am avut un schimb de replici cu ei, dar a fost un dialog benefic pentru club. Am ascultat dorințele suporterilor, iar ei au avut un aport mare în decizia de a-l aduce pe Trică”, a declarat Adrian Mititelu jr.

Clasament Liga 2:

VIDEO Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

OFICIAL // FOTO FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager

FC U Craiova s-a despărțit de Ovidiu Stîngă! Anunț oficial despre noul antrenor

Scandal cât casa la Craiova! Suporterii amenință după 0-1 cu U Cluj: „Clonat deghizat, pentru binele tău, nu te mai întoarce!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
craioveanu03
craioveanu03  •  19 Martie 2021, 11:08
Postat de george_br pe 14 Martie 2021, 19:35

E vai de capul tau, baiete! Indivizi cu mentalitatea ta avem si noi pe-aici. Sunteti multi, din pacate, prea multi pentru ca societatea asta sa se vindece, sa nu mai fie nevoiti fratii si copiii nostri sa-si caute soarta prin straini. Dramatic este ca mentalitatea asta o transmiteti mai departe prin urmasii vostri. Din pacate!

Tie, interlopii iti spun ce sa crezi ca sa faca bani de pe urma prostiei de care dai dovada...si tie si lu` "adrian si atat"...ala care se da curat la suflet da` blestema...piastrelistu`...cartongesistu` ala....vai si amar de voi!

craioveanu03
craioveanu03  •  14 Martie 2021, 23:29
Postat de John Hardley pe 14 Martie 2021, 22:53

Câți suporteri are FC CALU MORT 2017... Mai exact 2. george și Adrian restul pana la 7 nu știu sa scrie.

George cu g mic este brăilean... Omu' recunoaște! Ălălalt este piastrelist, cartongesist... atât îl duce și pe el capu'! Îți dai seama ce adunătură? Îl mai punem la socoteală pe gogoașă??

605586387036014
John Hardley  •  14 Martie 2021, 22:53

Câți suporteri are FC CALU MORT 2017... Mai exact 2. george și Adrian restul pana la 7 nu știu sa scrie.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează