FOTBAL  »  LIGA 2  »  ALEGERI FRF

Alexandru Tudor a arbitrat un meci de județ! Academia Rapid a lipsit însă de la eveniment

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 13:59

Alexandru Tudor a condus un meci amical între două formații dâmbovițene de nivel inferior. AS Voința Ionești și AS Coada Izvorului trebuiau să fie partenere de întrecere, într-un triunghiular, cu FC Academica Rapid.

Bucureștenii nu au mai ajuns, din cauza vremii, și cele două grupări dâmbovițene au susținut un amical între ele condus de Alexandru Tudor. Pentru arbitrul de primă ligă gazdele au amenjat un vestiar la școala din localitate!

”A fost un moment frumos pentru noi să fim arbitrați de domnul Alexandru Tudor. Păcat că nu a sosit și echipa Academica Rapid care fusese invitată la acest eveniment”, s-a precizat pe pagina de facebook a echipei AS Coada Izvorului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1598815170199367
Marius Dună  •  02 Martie 2018, 12:42

Nu a fost vorba de nici o academia rapid , au fost invitați cei de la AFC RAPID dar din cauza gazonului nu au vrut sa joace . De ce nu va informați înainte sa scrieți un articol ? Urat din partea voastră .

2070856922932159
Stoica Mihai  •  26 Februarie 2018, 14:25

Vorbiti in necunoștință de cauză,sau cei de acolo nu au știut cu cine si-au stabilit amicalul.Intr-adevar a fost si domnul Tudor prezent dar nu sa arbitreze fc academica nu stiu care(numele rapid nu mai au voie sa-l foloseasca),ci pe cei de la AFC RAPID BUCURESTI vs echipa din Ionesti si vs echipa din Coada Izvorului.AFC RAPID BUCURESTI s-a prezentat la meci dar nu au jucat din cauza terenurilor,pentru că au fost două,impracticabile.Domnul Tudor va poate confirma.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează