FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Moment impresionant pe Ghencea » Ana Maria Popescu a fost ovaționată înainte de Steaua - Csikszereda

Ana Maria Popescu Foto: Cristi Preda +13   FOTO
Ana Maria Popescu Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 20:35 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 21:27

Medaliată cu argint la Jocurile olimpice, Ana Maria Popescu a fost invitată de CSA Steaua, club la care activează, să dea lovitura de start la primul meci oficial de pe Ghencea.

Spadasina Ana Maria Popescu a fost protagonista unui eveniment emoționant pe noul stadion din Ghencea, unde a fost aplaudată la scenă deschisă de cei 3.000 de spectatori prezenți la meci. 

Totul despre CSA Steaua -Csikszereda, AICI!

Ana a intrat pe teren cu medalia la gât în uralele fanilor roș-albaștri și a dat lovitura de start a meciului. 

Steaua - Csikszereda, primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea

Partida dintre Steaua și Csikszereda este prima oficială pe noua arenă din Ghencea. Stadionul a fost inaugurat cu un eveniment special, un meci amical între „militari” și sârbii de la OFK Belgrad, scor 6-0. La meciul de astăzi se anunță o audiență modestă, de aproximativ 3.000 de spectatori. 

Asta și pentru că în jurul orei 18:00, casele de bilete de la stadion au fost închise. Nici George Ogăraru, oficial în cadrul clubului, nu a înțeles decizia.

 „Sincer, nu știu ce s-a întâmplat. E ciudat, trebuie să analizăm. Nu este normal ce s-a întâmplat. Vom trage concluziile legate de ceea ce s-a întâmplat. Ne vom descurca mai bine în viitor”, a spus Ogăraru. Din primele informații, casele au fost închise la cererea Jandarmeriei.

Citește alte știri din Liga 2:

CSA Steaua a anunțat sponsorii pentru noul sezon de Liga 2

U Cluj - Poli Timișoara 3-0, victorie clară pentru ardeleni la debutul în noul sezon » Toate rezultatele + clasamentul actualizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mariuss10
mariuss10  •  05 August 2021, 12:47

Printre cele mai mari campioane din istoria sportului românesc!

124864391762775
Doru Ungureanu  •  05 August 2021, 07:31

Mahalagioaica.... Ar face cariera și în psd sau aur...

risc_mix
risc_mix  •  04 August 2021, 22:11

Ce urata e branzoaica.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează