FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONTRACT

Anamaria Prodan a semnat cu un nou antrenor: „Am mare încredere în el! M-a cucerit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 14:03

La doar două zile după ce-a devenit membru în Comitetul Director al celor de la Hermannstadt, Anamaria Prodan a reușit să mai semneze cu un antrenor pe care să-l reprezinte pe viitor. Soția lui Reghe anunțase că își va continua în paralel cariera de agent.

Noul nume din portofoliul Anamariei este Florin Bratu, 40 de ani, antrenorul principal al celor de la Concordia Chiajna.

„Este un antrenor în care am mare încredere și un antrenor bun din noua generație. Am decis ca drumurile noastre să meargă împreună din acest moment și sunt fericită că am reușit să-l aduc în echipa mea. Florin este un om excepțional, un antrenor care o să facă performanță, care este dedicat, muncește și iubește meseria asta", a spus Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

Acesta a dezvăluit și cum au ajuns la un numitor comun: „Imediat! Am stat de vorbă câteva minute și mi-am dat seama că drumurile noastre merg cel mai bine împreună. Avea nevoie de un om care să-l ajute și o să fac asta. Sunt foarte puțini oameni pe care îi simți și vezi că iubesc cu adevărat ceea ce fac. Florin este un antrenor de viitor și am mare încredere în el! M-a cucerit".

Anamaria Prodan a semnat cu un nou antrenor: „Am mare încredere în el! M-a cucerit”

În acest moment, Anamaria Prodan îl mai reprezintă pe Laurențiu Reghecampf, pe Dan Alexa, pe Leo Grozavu și pe Floretin Petre, toți sub angajament.

Bratu povestește un episod amuzant cu Andrei Cristea de pe vremea în care era la Dinamo

CITEȘTE ȘI

DERAPAJ la miezul nopții » Harlem Gnohere, dialog rasist cu Moke: „Se vede pe fața lui Coman că e țigan” + Ce au zis despre Man și Reghecampf

Ștefan Petcu a aflat din Gazetă cine l-a curățat de la Steaua: „Strica toată atmosfera la echipă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ali.bec
ali.bec  •  06 Iunie 2020, 11:46

Sibiul, nu demult capitala culturală europeană, acum in plină manelizare!

major
major  •  06 Iunie 2020, 08:19

știri cu pocnitori și despre pocnitori!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  06 Iunie 2020, 02:59
Postat de clarvazatorul pe 05 Iunie 2020, 23:58

Ce frumoasa esti, Ana! Traiasca domn' ***!

Ana e un robot

Vezi toate comentariile (25)
Comentează