FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO „Cine sunteți?” » Noul șef al lui Dinamo, luat tare la GSP Live: „Fugarul pe care l-ați reprezentat va investi la club?”

Andrei Nicolescu, la GSP Live
Andrei Nicolescu, la GSP Live

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 10:30 / Actualizat joi, 23 martie 2023 10:40

Andrei Nicolescu (46 de ani), noul președinte de la Dinamo, conducător al firmei care a preluat pachetul majoritar de acțiuni, a fost prezent în această dimineață la emisiunea GSP Live. Moderatorul Costin Ștucan nu l-a menajat, l-a întrebat „Cum a fost să reprezinți un om care e fugit din țară?”, referitor la Sebastian Ghiță.

Avocat de meserie, noul șef de la Dinamo a avut o relație profesională cu fostul deputat Sebastian Ghiță, fugit în Serbia, pe care l-a cunoscut încă din perioada liceului.

Urmărit în mai multe dosare penale, Ghiță s-a refugiat în Serbia în 2016, atunci când i-a expirat mandatul de parlamentar și, implicit, imunitatea parlamentară. Autoritățile din România au solicitat omologilor din Serbia extrădarea lui Ghiță, dar sârbii au refuzat.

A răpus-o pe FCSB în lupta pentru titlu, iar acum este fotomodel: „Nu pot să uit acel gol, mai ales că rezultatul i-a șocat pe adversari”
INTERVIU
A răpus-o pe FCSB în lupta pentru titlu, iar acum este fotomodel: „Nu pot să uit acel gol, mai ales că rezultatul i-a șocat pe adversari”

VIDEO. Noul șef al lui Dinamo, luat tare la GSP Live: „Cum a fost să reprezinți un fugar?”

Andrei Nicolescu a fost întrebat despre acest aspect în studioul GSP Live: „Cum a fost să reprezinți un om care e fugit din țară?”.

„Aveți o informație greșită. Eu nu am reprezentat un om. Am avut contracte de asistență juridică cu unele dintre firmele în zona comercială care, la un moment dat, au fost asimilate de presă cu Sebastian Ghiță. În zona penală nu am avut tangență cu nimic din ce a însemnat reprezentarea lui.

Noi am fost în același liceu la Ploiești. Faptul că am reușit să fiu consilier de business în anumite afaceri care cumva derivau din ce făcea el și acum sunt de super succes nu are legătură cu faptul că ne cunoșteam sau eram prieteni”, i-a răspuns Nicolescu moderatorului Costin Ștucan.

„Cine sunteți?” » Noul șef al lui Dinamo, luat tare la GSP Live: „Fugarul pe care l-ați reprezentat va investi la club?”
Sebastian Ghiță

Anterior, Ștucan îl întrebase pe Nicolescu dacă Sebastian Ghiță se numără printre investitorii pe care vrea să-i aducă la Dinamo. A făcut un gest de negare, apoi a spus: „Nu, nu, nu. Ești departe, la ani lumină”.

I-a fost avocat controversatului patron Cătălin Rufă

Andrei Nicolescu a colaborat după implicarea în fotbal și cu Cătălin Rufă, fost investitor controversat la Snagov și CSM Rm. Vâlcea, asociat cu mafia pariurilor.

La acea vreme, un insider a explicat pentru GSP cum, la un meci cu Buftea din 2009, „în tribună s-au aflat Gabi Oprea, directorul executiv al Snagovului, şi Cătălin Rufă, unul dintre sponsori. Aveau la dispoziţie un laptop. Pentru a paria live!

„De acum vreo 10 ani am început să mă implic alături de niște prieteni în diverse probleme organizatorice ale unor cluburi mai mici. Prima oară la Vâlcea, apoi la Reșița, apoi la Snagov. Cu domnul Rufă, da. Asta pur și simplu pentru că era client al meu în alte business-uri și ușor, ușor, am ajuns în zona asta”, a afirmat Nicolescu.

Când moderatorul a pomenit controversele cu Rufă implicat, Nicolescu a spus: „Nu am o problemă cu asta, era doar un prieten, un client. Am auzit, dar pe mine m-a interesat zona administrativă, de organizare a clubului, de management intern, atât”.

100.000 de euroeste suma cu care Nicolescu a împrumutat-o pe Dinamo în august 2022

Andrei Nicolescu: „Sunt avocat de peste 20 de ani. Am fost pasionat de fotbal de mic”

Ștucan l-a luat tare pe Nicolescu încă de la începutul emisiunii, pe care a început-o abrupt, cu întrebarea „Cine sunteți?”

„Sunt avocat de peste 20 de ani, fac avocatură din plăcere. Am niște mandate destul de importante în zona avocaturii de business, cu care probabil orice avocat s-ar mândri. În partea sportivă, fac totul din pasiune. Am fost pasionat de fotbal de mic”, a răspuns noul conducător al lui Dinamo.

„Mai ai vreun proces cu Rapid?”

Nicolescu a fost întrebat și dacă mai are dispute legale cu Rapid, club la care a ocupat funcția de vicepreședinte.

„La momentul ăsta, nu mai am nicio dispută cu clubul Rapid. Am o înțelegere cu domnul Șucu legat de chestia asta. Este un om de mare calitate și mare onoare. Singurele mele litigii au fost cu Victor Angelescu, nu cu clubul Rapid. În rest, numai de bine”, a răspuns acesta.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Povestea mai puțin știută a scandării „Unicul Căpitan este Cătălin Hîldan”: a apărut cu 4 zile înainte de tragedie, într-un context zbuciumat

Claudiu Florică anunță că e gata să bage bani la Dinamo: „Da. Sunt hotărât!” » De ce mai depinde totul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  23 Martie 2023, 22:52

Asa, si daca l-ar fi reprezentat pe ala, ce ar insemna? E avocat, e firesc ce face.

abavati
abavati  •  23 Martie 2023, 21:10

stucan -*** absoluta, tonomatul pro(s)tv

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  23 Martie 2023, 12:29

Aceeasi intrebare si pentru Nea Gigi, Cine sunteti? apoi sa vedeti voi ce injuraturi va luati ;))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează