FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Anunț îngrijorător! FRF pusă în gardă: "Dacă nu aplică depunctarea Rapidului, echipele ar putea fi dezafiliate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 17:11

Rapid a promovat matematic în Liga a 1 după ce a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1. Chiar și așa, echipa ar putea avea de suferit din cauza depunctării solicitate de FIFA.

Membru în Comitetul Executiv al FRF, Florin Prunea anunță că această sancțiune trebuie pusă în aplicare, altfel toate echipele vor avea de suferit.

"Mi-aş dori că Rapidul să promoveze, pentru că merită. Ar fi păcat să fie depunctată. Pe de altă parte, regulamentele sunt foarte clare, documentele venite de la FIFA obligă Federaţia Română de Fotbal să ia punctele şi sunt curios ce va fi.

Sper să nu fie depunctaţi, dar va fi destul de dificil. FIFA nu prea face paşi înapoi când ia o decizie.

Dacă FRF nu va pune în executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate şi nu vor participa la nicio competiţie organizată de FIFA. Nu se joacă nimeni cu aceste chestiuni", a zis Prunea pentru Dolce.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (137)
scerban1
scerban1  •  23 Mai 2016, 21:04

Pentru FIFA citez din Ioan Chirila : iubesti o femeie doar daca are bani ? cu respect Hai Rapid !!!

dinarad
dinarad  •  23 Mai 2016, 05:24

FIFA este o organizație mafiotă care nici nu ar trebui să RESPIRE cînd este vorba de corectitudine. Niște hoți cu toții. Acum IAR vor să facă exces de zel cu un club din Romînia, S-au dat banii , care este problema lor? dacă era vorba de vreo mare echipă din Europa tăceau mîlc și se făceau că plouă. *** fără caracter și onoare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

244057799260057
Dorin Roman  •  23 Mai 2016, 04:34

De cin a venit acest domn Burleanu nu sa inbunatatit nimic.Mai rau a facut pt ca este omul care vorbeste mult si nu a facut nimic decit ca falimenteaza fotbalul si a omorit spectacolul din cauza aceea nu mai sint spectatori pt ca toate sint aranjate arbitri,frf si Becali care tot vorbeste cite puncte a facut in liga si steaua na facut in 5 ani cite puncte a facut urziceni+cfr intrun an

Vezi toate comentariile (137)
Comentează