FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Arbitru-antrenor la Săcele - Cîmpina!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

 

Meci extrem de tensionat la Săcele, într-un duel important pentru ierarhia din subsolul clasamentului. Oaspeţii de la FCM Cîmpina s-au impus la limită, 1-0, şi au plecat cu trei puncte extrem de preţioase în lupta pentru evitarea retrogradării. La final gazdele au acuzat în termini duri arbitrajul: “A fost o ruşine de arbitraj. Centralul Mircea Ivan şi-a bătut joc de noi. Bica de la Cîmpina avea galben, a şutat puternic în minge după fluierul arbitrului şi n-a fost sancţionat, dupa aceea a comis un fault dur, clar de galben şi nu a fost sancţionat, după care arbitrul s-a dus la antrenorul Cîmpinei şi i-a spus: schimbă-l că altfel îl dau afară şi imediat antrenorul l-a şi schimbat (minutul 33). Nu se poate aşa ceva” a tunat vicepreşedintele săcelenilor Constantin Zavarache.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  13 Aprilie 2008, 02:42

Campina se va salva... imi pare rau k a ajuns atat de jos... Marian Dragomir e cel mai bun jucator de acolo! Forzza FC Arges!

 •  12 Aprilie 2008, 21:36

Stati linistiti ca FCM CAMPINA o sa scape sigur de retrogradare....asa cum a facut si anul trecut cand i-a infundat cu arbitrii pe SUCEAVA....UMBLA CHITU LA ARBITRI MAI CEVA CA BECALI CU BANII LA CAZINOU.......!deja eu m-am resemnat cu aceasta echipa....este ceva execrabil ceea ce se intampla in LIGA 2, SERIA 1.....hotie pe fata..Astazi am fost la meciul nostru, CSM FOCSANI - DUNAREA GALATI scor 1-0.....vai dumnezeule ce rautate pe Galateni....prima consistenta de la CHITU....RUSINE FRF

 •  12 Aprilie 2008, 17:23

Campina a castigat printr-un arbitraj scandalos si meciul trecut cu FC National...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează