FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA GIURGIU - FC BOTOŞANI 3-1

Baloane cu heliu pentru Deaconu

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Meciul dintre Dunărea Giurgiu şi FC Botoşani a avut un invitat "special" în persoana arbitrului Alexandru Deaconu, vedeta derbyului Rapid - Steaua, întrerupt în minutul 73. Daca pînă acum, la meciurile de Liga a II-a puteai intra şi cu mitraliera în tribune, că nu te controla nimeni, delegarea lui Deaconu la Giurgiu a schimbat acest lucru. Oamenii de ordine au organizat filtre care deposedau spectatorii de sticle şi alte obiecte ce ar fi putut deveni periculoase, însă un grup de suporteri rapidişti veniţi de la Bucureşti au reuşit să dribleze paza şi să introducă cîteva baloane cu heliu. Pe tot parcusul meciului, Deaconu a fost contestat de suporteri şi apostrofat cu apelative de genul "hoţule", "laşule" sau "sclav al lui Becali".

Suporterii rapidişti au dat drumul peste terenul de joc la cîteva baloane alb-albastre pe care scria "Bricheta" şi au continuat să îl conteste pe Deaconu. Prestaţia arbitrului bucureştean a fost bună, pe teren nefiind nicio decizie controversată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (92)
 •  05 Aprilie 2008, 21:53

bai marcel care zici ca esti tiganus io cred ca esti o tigancusa ca prea te dezmerzi tata.sau ai stat prea mult aplecat?dupa cum te dezmierzi cred ca ai o gaoaza de 5 toli!nu te mai agita atat ca le scapi toate din fundulet sau crezi ca nu te cunoaste lumea?

 •  05 Aprilie 2008, 21:48

strangeti hora nu fiti hoti so avem in cur cu toti stelistii!!!!!!!!!!ce numai becali vrea violat?si noua ne place.am ajuns de rasul tarii cu caricaturile asrea pe teren si cu betivul asta pe banca

 •  05 Aprilie 2008, 21:45

urmatorii stellisti rabatati va rog!!!!!!!!!!!sau sa va dau sus ce vreti?curve masculine ce santeti!

Vezi toate comentariile (92)
Comentează