FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Bătaie pe postul de antrenor la Rapid: ”Sînt șase-șapte care vor să preia echipa”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 17:12

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, susține că sînt şase-şapte tehnicieni care doresc să antreneze formaţia giuleşteană, dar a precizat că o decizie în sens va lua după 17 iulie, cînd se va aproba organigrama şi bugetul de către administratorul judiciar.

"Sînt şase-şapte antrenori care şi-au arătat intenţia de a antrena Rapidul, dar deocamdată aşteptăm. Domnul Miriuţă este unul dintre cei şapte antrenori, nu a căzut nici această variantă. Dar nu vom şti decît după 14, sau mai bine zis după 17 iulie.

Atunci se va cunoaşte numele, pentru că atunci se va aproba organigrama şi bugetul de salarii pentru viitorul sezon. Trebuie să ştim pe ce ne putem baza, ce condiţii putem să oferim noului antrenor. Sîntem în insolvenţă şi sînt paşi care trebuie urmaţi pentru fiecare decizie pe care o luăm", a spus Valerii Moraru pentru Mediafax.

"De pregătire şi de lot se ocupă Mihai Ianovschi. El va fi prezent şi la reunirea din 14 iulie, de la Pro Rapid, când vor veni jucătorii tineri. Reunirea cu tot lotul este programată pe 20 iulie"
Valerii Moraru, patron Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul care a condus echipa în ultimele etape ale sezonului, a anunțat după ultima etapă că nu va mai continua pe banca giuleștenilor.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (4)
donmike
donmike  •  05 Iulie 2015, 13:13

mai ***,, fcsb-iști *** vede-ți-va barna din ochiul vostru nu mai posta-ți voi comentariile voastre scarboase in dreptul unui club mai de tradiție decat voi securisto-bolșevici,o sa jucați cu voluntari chiajna, branești,etc,si asa o sa caștigați un nou campionat,pt ca ați reușit sa elimina-ți pretendentele si echipele care va bateau si care nu va dadea puncte,,huoooo marșavilor,,si acoliții din federație,sa va fie de cap toate campionatele,și sa deie domnul nici in grupele ligii sa nu ajunge-ți ***,,,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

698882196889323
Mario Dinu  •  02 Iulie 2015, 20:01
Postat de boss.alb.rosu pe 02 Iulie 2015, 17:49

da mare bataie pe postul de antrenor la un club aflat in insolventa cu 8 jucatori in lot.nici prostul de nebraka aka lali sezarica nu crede aberatiile astea.

Tare va mai roade de Rapid.

khal_37
khal_37  •  02 Iulie 2015, 19:11

Tov-ului jurnalist care a scris aceasta absurditate sub protectia anonimatului. Declaratia lui Miriuta: ,, Vasile Miriuţă, fost antrenor la Ceahlăul, CFR Cluj şi Gyor, a fost ofertat săptămâna trecută de patronul echipei Rapid, Valerii Moraru, şi se părea, din declaraţiile ambelor părţi, că fostul jucător din Germania va ajunge la gruparea din Giuleşti. Antrenorul a lămurit azi situaţia la DolceSport. "Eu sunt în Germania. Am avut o discuţie săptămâna trecută. Dar nu s-a discutat de contract, de nimic. Eu am vrut să vad ce strategie au, ce proiect. Atât. Nu a fost niciun termen pentru mine. Eu spun că discuţiile au picat SUTA LA SUTA. Eu mă duc la un proiect bun dacă mă duc. Eu sunt în discuţii şi cu oameni de afară.'' De ce nu enumerati ma antrenorii aia care stau cu sufletul la gura sa antreneze o echipa injsolventa din liga a 2-a??? Unul o fi Marean Rada?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează