FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Boc semnează pentru stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 decembrie 2008 00:00

Consilierii locali şi-au dat acceptul pentru construirea unui nou stadion în locul fostei arene "Ion Moina". Premierul Emil Boc va semna în şedinţa Consiliului Local Cluj, din 12 ianuarie, autorizaţie de construcţie a noului stadion. "Unul din ultimele acte pe care le va semna domnul Boc în calitate de primar al Clujului va fi autorizaţia pentru stadion", a precizat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. (Marius Tuhuţ)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  01 Ianuarie 2009, 12:30

Boc a fost la Piatra Neamt in luna noiembrie inainte de alegerile parlamentare, a vizitat stadionul Ceahlaul si ia placut foarte mult, chiar la felicitat pe primarul de Piatra Neamt, GHEORGHE STEFAN, pentru reconstructia stadionului. In viitorul apropiat Ceahlaul va forma o echipa competitiva si va promova in liga 1. LA MULTI ANI SPORTIVILOR DIN PIATRA NEAMT. HAI CEAHLAUL

 •  31 Decembrie 2008, 18:01

LA MULTI ANI tuturor clujenilor , inclusiv cfr-istilor ... azi is de treaba :) NUMAI "U"! Fie ca anul 2009 sa inceapa cu saparea fundatiei la noul stadion!

 •  31 Decembrie 2008, 12:14

Sper ca Boc sa nu-si bata joc de clujeni pentru ca nu merita asa ceva suporterii lui 'U'! Daca este posibil sa se ridice un nou stadion ar fi foarte bine pentru intreg orasu! LA MULTI ANI CLUJENI SI UN AN NOU CU BUCURII SI SANATATAE! HAIDE 'U'!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close