FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Veste mare pentru rapidiști! » Ministrul Dezvoltării a anunțat când se va juca primul meci pe noul „Giulești”

FOTO: Facebook@Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei +3   FOTO
FOTO: Facebook@Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 17:59 / Actualizat joi, 06 mai 2021 18:17

Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, dă asigurări că stadionul „Rapid - Giulești” va fi bun de joc la începutul lunii iulie.

Rapid este într-o poziție favorabilă în ceea ce privește promovarea în Liga 1. Cu 4 etape rămase de disputat, giuleștenii sunt pe locul secund, cu 4 puncte peste CS Mioveni. Cseke Attila spune că noua arenă din cartierul Giulești va fi pregătită să găzduiască meciuri la startul următorului sezon. 

„Stadionul Rapid-Giulești e 90% gata”

„Se va derula gazonul, se vor instala scaunele în tribune pentru spectatori, şi vor putea fi reluate în vară competiţiile sportive în stadionul Giuleşti din Capitală. După instalarea dotărilor vor putea fi reluate activităţile de antrenament şi competiţii sportive. Preconizăm că vom putea preda stadionul la începutul lunii iulie. 

A fost un prilej de bucurie să vizitez astăzi lucrările arenei Rapid din Bucureşti, o investiţie importantă, în valoare de aproape 165 milioane de lei, finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Arena, finalizată în proporţie de 90%, va avea 14.000 de locuri în tribună, va fi conformă cu normele UEFA, şi va putea găzdui astfel competiţii sportive naţionale şi internaţionale. Cu un efort comun, împreună, putem reveni la bucuria de a susţine echipele sportive şi din tribune!", a spus ministrul Cseke Attila, conform Telekom Sport. 

VIDEO Așa arăta stadionul Rapid la jumătatea lunii aprilie

Citește și alte știri despre stadioanele din București:

FOTO Modificări importante la Arena Națională, în vederea meciurilor de la Euro 2021! Imaginile publicate de autorități

VIDEO + FOTO Ghencea, ca „Wanda Metropolitano” » Detaliul spectaculos de la noua arenă din București

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Mai 2021, 18:04

Vine investitor si mai ridica un rand de tribune....se poate castiga campionatul si cu 14.000 in tribune! Multe victorii pana la castigarea campionatului !

590221351326594
Darius Alin  •  07 Mai 2021, 09:58
Postat de Mircea Gabriel pe 06 Mai 2021, 21:00

Dumnezeuke! Este hidos, fara personalitate, de categoria a 4 a! O mizerie fara margini, si-a pierdut maretia, spectaculozitatea tribunei a 2 a! Tabla si....ceva de nedescris. Poate va fi demolat in urmatorii 20 de ani. O magarie, o manarie ordinara!

Hidos in capul tău ... ala fara materie cenușie

590221351326594
Darius Alin  •  07 Mai 2021, 09:57

Putea să-l facă mai mare...ii bine si așa ca puteau sa nici nu-l faca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează