FOTBAL  »  LIGA 2  »  MONDEN

GALERIE FOTO Carmen Negoiță a pozat complet goală la 43 de ani. „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2023 14:13 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 17:40

Carmen Negoiță, 43 de ani, a scăpat de inhibiții și a pozat complet goală. Fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță, fost acționar la Dinamo, a publicat imaginile pe contul de socializare, spre surprinderea celor care o urmăresc. Ea a explicat de ce a avut curajul să facă acest pas. 

Carmen Negoiță se alătură proiectului F.A.C.E, al lui Vali Bărbulescu, un proiect despre body shaming si bullying emotional.

„Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce. 

Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalti ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al self esteem-ului”. Vezi imaginile în galeria foto!

Carmen Negoiță
Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță
Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
+32 FOTO

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță

Carmen Negoiță, care e fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță, are un blog, a participat și la „Bravo, ai stil”, dar are și mai multe afaceri. Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, ea a spus de unde vin principalele sale venituri.

Carmen Negoiță a dezvăluit că are două afaceri împreună cu mama ei şi cu sora. „Una cu preparate raw-vegan şi alta cu import de acoperitoare de sol: mochetă, parchet, LVT, linoleum. Dar toată lumea crede că, dacă faci business, automat ai şi foarte mulţi bani cash.

Dar, ca să conduci o afacere şi să supravieţuieşti pandemiei şi crizelor, să renovezi sediul, să faci investiţii ai nevoie să pompezi bani. Plus că eu nici nu stau foarte mult la firmă, fac doar anumite lucruri, iar pe administrativ se ocupă mama şi sora mea”, a explicat vedeta, care a spus că o parte din veniturile ei vin din activitatea în mediul online, iar cealaltă parte din afacerile de familie.

„Vin din mai multe locuri, parte din blogging, parte din firmă. Am predat şi nişte cursuri, la un moment dat, pe zona de healthy fast cooking şi câteva cursuri despre garderoba de bază. Acum pregătesc un proiect care o să surprindă, pentru că e pe un domeniu total diferit de ce am făcut până acum, dar care sper să fie de ajutor pentru toate femeile, să le facă viaţa mai uşoară”, a mai spus ea pentru okmagazine.ro.

Carmen Negoiță
Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță
Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
Carmen Negoiță
+32 FOTO

GALERIE FOTO Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

GALERIE FOTO Cătălina Ponor a publicat prima imagine cu băiețelul ei, în vârstă de 2 luni. „La mulți ani tuturor femeilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
Jaka123
Jaka123  •  28 Iunie 2023, 22:50

Femeie cu mintea 'n p....! Păcat oamenii buni mda ce exemplu da fetelor tinere ...asta da exemplu! Avem ce învață de la ea ,haideți sa ne dezbracam cu toți...se ne scoatem *** ...poate ne pune și pe noi pe gsp ca nu ratează astea nici un dezbrăcat sau dezbrăcată...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Jj23ab
Jj23ab  •  14 Martie 2023, 19:41

M-am murdarit.

niros_67
niros_67  •  13 Martie 2023, 23:01

Mai este un articol cu Vica Blochina, de unde scoateti *** astea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează