FOTBAL  »  LIGA 2  »  CEHALĂUL

Ceahlăul se reîntoarce în Liga I

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2009 00:00

După un sezon în Liga II, Ceahlăul Piatra-Neamţ va promova la sfîrşitul campionatului pe prima scenă a campionatului românesc.

Cu 63 de puncte, după 30 de etape, nemţenii sînt ca şi promovaţi, avans de 11 puncte faţă de locuri 2 şi 3, ocupate de Delta Tulcea şi CSM Ploieşti, şi 24 de puncte faţă de locul 4, ocupat de Petrolul. Nemţenii au învins astăzi Dunărea Giurgiu cu 2-0.

Ceahlăul retrogradase anul trecut din Liga I, după ce încheiase sezonul pe locul 15, cu 35 de puncte, la un singur punct de salvare. Nemţenii retrogradaseră şi în urmă cu doi ani, încheiînd tot pe locul 15, dar s-au menţinut pe prima scenă, deoarece Delta Tulcea nu a primit licenţă pentru Liga I.

Vezi clasamentul Ligii B1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
 •  14 Iunie 2009, 12:25

pai deh.. era pacat cu asa stadion sa stea in liga a 2-a..spun imbecillii.. DELTA TULCEA ,e din nou, adevarata campioana a ligii secunde..ca nesimtitii de pe primele 2 locuri..ati vazut ce au facut in meciul direct..blat pe fata!! nu-i nimic..pica amandoua inapoi...sunt sigur!

 •  16 Mai 2009, 16:05

Si FC Arges se reantoarce in prima divizie via International curtea de Arges. Asta ca sa nu creada cei de la FRF ca o muscam cu iminenta retrogradare a Argesului. Au avut ei grija ca International sa intre iar apoi hocus pocus FC Arges e din nou in prima liga. V-a placut smenul? Daca da mai poftiti pe la DNA, dar nu prea cred

 •  16 Mai 2009, 15:17

ce mare minune mai intra un hot in casa la jucaria lui sandu ,,,de ce nu scrieti si sa ne bucuram ca neam calificat la campionatul mondial>>rusine mie creata ce se intampla la liga 1,,2,,,3,,,>

Vezi toate comentariile (19)
Comentează