FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Ceartă între rapidiști » Dan Alexa îi răspunde lui Ionel Ganea: "E obraznic!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 00:00

Antrenorul trupei din Grant, Dan Alexa, a comentat declaraţiile făcute de Ionel Ganea, care acuzase că se trag sfori ca giuleștenii să promoveze.

" Ionel Ganea este obraznic! Nu vreau să-i replic mai mult, pentru că fiul său, George, joacă la noi şi l-aș pune într-o situaţie penibilă. George Ganea are calităţi şi sper să ajungă fotbalist. Pentru mine e mult mai important George Ganea decît Ionel Ganea.", a declarat antrenorul Rapidului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  28 Noiembrie 2015, 14:42

Alexa, cum ai tu grija de George devreme ce nu prea il vedem pe tren, in timp ce impiedicatul ala lenes (embalo) e mereu titular? Tu oricum nu ai nici o treaba cu antrenoratul. Si nu ii mai faceti pe toti rapidisti...alexa este si a fost caine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează