FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL

CFR CLUJ - VIITORUL // Marius Șumudică explică „tactica” lui Dan Petrescu: „Și eu simțeam nevoia să-i anesteziez”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 11:38

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Al-Shabab, a comentat ultimele declarații ale lui Dan Petrescu, tehnician la CFR Cluj, care s-a plâns de arbitrajele potrivnice de la meciurile echipei sale.

„Cei de la CFR Cluj tac și fac. Mai iese cu declarații doar Dan Petrescu. Strategic, din când în când. Așa făceam și eu. Îi amețeam și eu pe unul și pe altul, simțeam nevoia să-i anesteziez pe rivali până la etapa următoare.

Dan Petrescu e un antrenor de valoare și are o echipă care nu mai trebuie biciută. E o echipă pragmatică, care știe foarte bine să joace la rezultat. Cei de la CFR sunt 80% campioni, după părerea mea”, a spus Șumudică, la Pro X. 

Cu 4 etape înainte de finalul play-off-ului, CFR se află la conducerea campionatului, cu 41 de puncte și un avans de 5 lungimi față de FCSB.

Clujenii dau piept în această etapă cu Viitorul, pe teren propriu, în timp ce FCSB o întâlnește pe Astra, chiar echipa pe care „Bursucul” Petrescu o suspectează că nu și-ar apăra corect șansele cu echipa lui Gigi Becali. 

Vezi și: Marius Șumudică îl „urechează” pe Nicolae Dică și a dezvăluit ce discută cu Gigi Becali: „Mă tot întreabă când vin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  26 Aprilie 2019, 13:39

Astra, echipa pe care bursucul o suspecteaza ca nu isi apara corect sansele... ce sa mai suspectezi la aia? E clar ce sa va intampla, doar salariile si le iau de la oier....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close