FOTBAL  »  LIGA 2  »  MONDEN

GALERIE FOTO Ciprian Marica explică de ce nu se căsătorește cu superba lui iubită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 18:19

Ciprian Marica (33 de ani) o are alături pe frumoasa Ioana Marcu, de profesie stomatolog. Ei au doi copii împreună, însă nu s-au gândit încă să se căsătorească.

Într-un interviu realizat pentru revista Viva, fostul fotbalist a explicat cum evoluează relația lor.

„Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica.

Noul patron al echipei Farul a dezvăluit și cum își cucerește iubita: „Ea își dorește mult să fie în ton cu moda, iar hainele sunt la ordinea zilei. Știam că își dorește foarte tare ceva anume, așa că am comandat online”.

„Tata mă punea să citesc 100 de pagini dintr-o carte și seara să i le povestesc. Oamenii spun astăzi că mi-a prins bine”
Ciprian Marica, fost internațional

Citește și:

Ciprian Marica a fost întrebat dacă are tendința să se implice în echipa Farului: "Am competențe ceva mai mari ca Becali!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
p.rares
p.rares  •  19 Decembrie 2018, 23:29

Cartile sunt la moda,penalii scriu carti,fotbalistii se lauda ca citesc .??? Oare mai au timp de antrenamente,carciumi.etc

485809194904413
Costel Tudor  •  19 Decembrie 2018, 20:44

Nu se vede !!!

peluza
peluza  •  19 Decembrie 2018, 20:34

Asa, Cipriane, stai in ***! Daca tot ai citit carti, ai uitat-o pe cea mai citita. Atunci macar nu mai da lectii de moralitate..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează